Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Hobbbyt
üzenetére
Anélkül, hogy megkérdeznének nem hinném, hogy költségekkel terhelhetnének. Főleg, hogy van rá még garancia, ha pedig látták volna, hogy szét volt már szedve akkor ugyan ugrik a garancia, amiről megint csak értesíteniük kellett volna téged. Én azt mondom próbáld meg felhívni őket, hátha tudnak mondani valamilyen időpontot mikor érkezik meg.
Egy kis off valaki segítsen!!

Az normális, hogy telenoros mobilnet (laptopon win7) állandó 15-20kbps es adatforgalmat produkál? Már minden lényeges programot átnéztem, kilőttem a frissítéseket is de állandóan van némi adatforgalom.... Sajna nem az én gépem és nem tudom pontosan milyen program vagy beállítás kérné a netet állandóan. Fel tettem a DU Meter figyelő programot de az csak a sebességeket figyeli, azt nem mutatja, hogy konkrétan mi is használja netet.. :\ Esetleg vmi ötlet? Vagy ez így normális?
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Linux Mint
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Macska topik
- További aktív témák...
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest