Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prof
addikt
-
jedis
senior tag
Na én ezért veszek 1.8"-os vinyót ( volt már 30GB-os, és 120GB-os is
) . Tényleg kevés a tab amperja egy 2.5"-os vinyó meghajtásához. Sajnos ha 720P-s filmeket akarunk nézegetni rajta ( egy párat már leszedtem 2GB ig ). Mivel a Fat32-es fájlrendszer nem kezel le 2Gb-nál nagyobbat, mert ahhoz már NTFS kell, és pendriv-ot, és SD-t nem igen lehet NTFS-re formázni. Vagy igen ?
. Szóval láttam 1.8"-os Verbatim 250-GB-os HD-t 22-ért, ami manapság nem rossz.
-
Sanzaa
senior tag
OFF:
Ha már szóba került...
Melyik cég üzemeltet hivatalos fórumot, kiállító termet a saját weboldal mellett?
Hívhatod őket, írhatsz nekik a fórumjukon, az email címükre vagy a facebook oldalukra.
(Egy ideig itt is elérhetőek voltak)
A pdapluson is gyakran publikálnak remek ConCorde tabletes mókolásokat. Lásd: DVB T vevő használata a ConCorde 7020-on vagy egyedi romok stb... Ott is írhatsz nekik.
A készülékek alapból rootolva érkeznek, ergo a rootolás nem garancia kizáró ok.
Tehát hidd el, hogy a support erősebb a másik két nagy konkurenciánál!
ON:
Próbáljátok már ki a legfrissebb Youtube klienssel full HD videó lejátszását hogy viszi! Legalább két percig nézzétek légyszi! -
-
hdman
őstag
1 mini vagy mikro(?) usb van rajta usb otg kábellal tudod használni. usb hub-bal több eszköz is ráköthető egyszerre.
Első, hátsó kamera is 2mpx (de már irtam
)
A kijelzőt nem tudom, este megnézem.
Nézd: a plus és ez lényegében ugyanaz. A fő különbség a kijelző mérete és felbontása, és a support minősége. Kinek mi a fontosabb, döntse el, és ugy vegyen gépet
Szerk: közben meg is válaszolták az ujjazást
-
-
hdman
őstag
Ugyan nekem 3 napja van meg, de eddig nincs akku hiba. Telepitettem egy halom dolgot, neteztem elég sokat, pár sorozatot is megnéztem, most kb 7 órát ment és még 24% van. (Ez az első töltése,még javul sztem)
De a MA irta, hogy nemsokára lesz frissités is!
Csak ennyi a hiba, meg max annyi, hogy van egy kis beszürődő fény, de csak tök fekete képnél látszik, engem nem zavar.
Minden más ok, teljesen elégedett vagyok a géppel, a pénzét megérte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest