- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
-
Tobika1
senior tag
válasz
Tobika1 #1459 üzenetére
Azt vettem észre hogy a tabi egyszerre csak 1 wifi hálót lát míg a telefonom 3at :S a házban lévő routert kb azonos erősséggel látja mint a telefonom de a teló több wifit is lát... Szóval tényleg gyenguska a wifi benne, meg fogom csinálni az antenna cserét. pofon egyszerű szétszedni is, egy régi bankkártyával 1 perc szétszedni
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #1417 üzenetére
Pixelhibát nem néztem, tudod ki idegesiti magát ha találnék véletlenül
Anno az új 24" monitoromon is leellenőriztem itthon és van benne egy subpixelhiba, volt vagy két-három hónap mire már nem voltam ideges miatta
Pedig 60cm-től távolabbról már akkor sem látni ha tudom hogy hol van. Bevilágitás van egy minimális, ezen a harmadik tabon egy harmadik sarokban
De nem zavaró. Hangszóróból eddig ez a legjobb, majdhogynem középről is szól
Megosztják a munkát, a bal oldaliból jönnek a testesebb, mélyebb hangok, a jobb oldaliból a magasabbak
Komolyan mondom, ha lejár a garancia és még meglesz, szétszedem és kijavitom
Egyedül a sipolás zavaró, azt egyelőre max fényerő és ScreenFilter módon oldottam meg.
Csináltam hozzá egy tokot, elég viccesen néz ki ekkora méretben
és most próbaképp gyorsan összeütöttem hozzá egy állványt, eléggé kucig módon néz ki
, de igy most rendes bill-ről irok ide
Ezért nincs is hosszú 'i', mert 'ű' betűt ir helyette.
-
-
-
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #1336 üzenetére
"Ha ennyire szar neked ez a tablet akkor miért írod sg-n hogy ha jó lesz a javított jb akkor veszel egy ilyet?"
Benne van a válasz a mondatodban, ha jó lesz a tablet a JB frissítéssel akkor venni fogok egy ilyen tabletet. Ide csak az írhat akinek van ilyen tabletje vagy az is aki csak informálódni akar vásárlás előtt?
Ne személyeskedj és ne minősits ez egy szakmai forum nem személyiség elemző topik! Köszönöm! -
Hobbbyt
őstag
-
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1230 üzenetére
Szia a tiédet is szét szeded s akkor megállapíthatod az egyezőséget
Kifestőt ne!
[ Módosította: philoxenia ]
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1118 üzenetére
Igen fent van, kicsit sípol,világosítani kell akkor abbahagyja, sd kártya csak wifivel orvosolható, merülés nem aggasztó! Majd holnapra kiderül! Szerintem jobb a régi romoknál! Éjszakára kikapcsolom a wifit. Ja és akkor kezdődött az egész mikor beraktam az sd-ét. Addig semmi! Tobika:10perc alatt fent van, használható lesz egy kis javítással!
-
zseko
veterán
-
pusihusi
addikt
válasz
Tobika1 #1103 üzenetére
hdman: Sziasztok nem rátok gondoltam, hanem aki romolt JB-re! Én nem akarok csak ha jó lesz, tegnap nagyon megszívatott a Windows! Úgy hogy újra telepítettem-biztonsági másolat-romolásnál visszaállítás eredeti állapotba, mert van 3 Androidos készülékünk, gondolom összegabalyodtak a, én meg szívtam mint a berva!
-
Mr.Attila88
csendes tag
válasz
Tobika1 #1034 üzenetére
Az egész fórumot elolvastam, és nem vonom kétségben a leírtakat, valóban sokaknak segítettél, (ettől még ne haragudj de én nem fogok neked gyertyátgyújtani) de az még nem jogosít fel arra hogy orbitális hülyeségeket írj le! Ne is haragudj, nem hiszem, hogy mindenki aki vesz ilyen gépet, az tudatában van annak problémáival is... illetve meg merem kockáztatni hogy az 50%-a életében nem frissített romot sem, nemhogy rootoljon!! Kérdem én, akkor azoknak jó a szar gép is? hagyják úgy?... ne is frissítsék mert kockafej tóbiás azt mondta, hogy annak nem való tab aki nem tudja mit hogyan kell mókolni? Gondolkozzál már ember! Offos vagy! Na de lezártam ez a te véleményed, ha lessz időm majd linkelek vmi okosságot!
-
Mr.Attila88
csendes tag
válasz
Tobika1 #1007 üzenetére
Szerintem ez nem így működik!! Továbbá ne te döntsd el kérlek (még ha csak a véleményedet nyílvánítod is ki) hogy ki vegyen Tabletet és ki ne! Nem látom egyébként sem az összefüggést, ne haragudj!! Bár biztos vagyok benne, hogy te a szép nagy kocka fejeddel születtél mely tartalmazta a világ összes tudását, de kérlek szánd meg azokat akik nem így jöttek a világra és mégis szeretnének egy ilyen eszközt! Jó lenne ha inkább valaki adna egy linket vagy támpontot azoknak akik nem tudják hogyan kell a rootolást/sw frissítést elkövetni, ha találok majd linkelek egy nongeek leírást!
-
tomi5244
őstag
-
zseko
veterán
-
XDModesty
aktív tag
Az sd kártya eldobálásra akkor mit találtatok ki? Mert most beszéltem a szervizes emberkével, aki azt mondta, hogy mostanában derült ki, hogy a probléma hardveres jellegű, valami szarul van összerakva. Könnyen tudják javítani, de a lényeg h nem szoftveres hiba. Szóval akkor most van itt olyan, akinél valahogy ez magától megoldódott mégis? (az hogy ne használjak sd kártyát nem számít megoldásnak)
-
agabe
addikt
Nem azt mondom, hogy ne használd, hanem más is legyen tisztában az (esetleges) veszélyekkel ha vannak, mert nem a gyári soft van rajta. Nem a rom rontaná el, de minden műszaki cuccban kipukkanhat bármi bármikor, és ha szerviznél a romot is megnézik, akkor jó lenne tudni az álláspontjukat ezzel kapcsolatban .. csupán erre próbálok célozni
-
agabe
addikt
jól hangzik, de a többi hiba, vagy esetleg más előjöhet.
A JB is hamarosan itt van (concord 9,7-esére már asszem ma tölthető lesz ...ugyanez a hardver) , és ha abban nem javítják a hibákat, akkor lehet érdemesebb ezt használni, csak ha igy purcan ki, akkor vajon mit fognak szólni szervízben ... mondjuk ha a saját romjuk gyenge, akkor nem ártana, ha ilyenekkel nem foglalkoznának. Ugy tudom a support elég jó, rá kéne náluk kérdezni mi a hozzáállásuk.
(nekem nincs ilyen gépem, bár eszember jutott kipróbálni egy ilyet is, de max csak akkor, ha minden okés vele tutira...addig nexus7-el elvagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest