- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
zorall11 #2173 üzenetére
Ezeket te hol olvastad? Itt van ez a topic meg az sg-n tudok egyről. Hol írják ezeket a sületlenségeket? Itt ilyesmit mi nem írtunk. Én augusztus vége óta használom és ilyesmiket nem tapasztaltam, sípolás a jb rom alatt van de én az ics es vondroidosat használom, azzal csak 2 hiba van: sd- kártyát készenlétben leválasztja, készenlétben óránként 2% ot merül. Én ha nem használom akkor kikapcsolom és ugyanúgy ha az sdt sem használom akkor kiveszem belőle, problémák megoldva.
-
Tobika1
senior tag
Nem értem hogy honnan jönnek ezek az embrekék, nem is ismerik a tabletet, egy percig nem volt a kezükben és ide járnak fikázni csak mert 2 idióta hülyeségeket írtak ide anno(sony meg loutima) Kellene a fórum első oldalára írni egy összefoglalást, tapasztalatokat a romokkal, hibákat stb hogy ne alaptalanul írkáljanak és megtévesszék a többi vásárlót. Annak idején amikor én vettem akkor ez volt a legjobb ár/érték arányú tablet, azóta már változott a helyzet de nem bántam meg a hibák ellenére sem h ezt vettem, valóban bosszantóak ezek a hibák pl sd dobálás meg a merülés de ezekkel együtt lehet élni, tökéletesen használható a tab, annyi hogy ha nem használom akkor kikapcsolom, meg ha nem használom az sd-t akkor kiveszem ennyi.
Ja és a tableten tökéletesen, akadás mentesen futnak a legújabb játékok, 9 óra folyamatos használatot bír az aksija, 40mbit/s os full hd filmek akadás mentesen mennek, a kijelzője nagyon szép képet ad, szebb mint az itthoni lcd tvnél meg laptopnál. A wifije meg megfelelő, kb annyit tud mint a telefonom.
-
Tobika1
senior tag
Bírom az ilyen embereket, ítélkezik közben még nem volt a kezében 1016 os tab...
Elmondanám neked hogy ez sem sípol! Van hozzá jó rom amivel jól használható!!! -
Tobika1
senior tag
válasz
Hobbbyt #2120 üzenetére
Ez a Loutima osztódik?
Birom azt hogy "híre" van, azért mert volt 2 ember aki fikázta. Jó nem 100% -os a tab szoftveresen (hardveresen bika) de ezekkel a hibákkal minden olyan célra használható mint akármelyik más tab. Az emberek nagy része aki ide írkál és fikázza egyszer sem volt a kezükben ilyen tab csak azért írja az okosságokat mert korábban olvasta a 2 jómadár írásait...
-
-
Tobika1
senior tag
Készül az új vondroidos rom
there is a v3.2.2 released for testing (only for supporters and firmware testers, public release will come later)
-
Tobika1
senior tag
válasz
krisztian112 #2070 üzenetére
Adnak hozzá OTG-t és megy vele a bill és az egér is! + pendrive meg külső vinyó is elvileg.
-
Tobika1
senior tag
válasz
cronaldofunn #2058 üzenetére
Nem véletlenül Loituma vagy? Már egy hétre eltíltották de mindig vissza regel vmi másik névvel. Ennek az embernek komoly baja van! Orvosi kezelésre szorul! Ez a készülék nem hardver hibás, hanem szoftver hibás, de a vondroidos rommal használható!
-
Tobika1
senior tag
projectoros myaudio tablet:
http://myaudioworld.com/tabletpc/series-708op/
-
Tobika1
senior tag
Concordeéknál is van ilyen sd-s dolog...
-
Tobika1
senior tag
Az új nfs-t kipróbálta már valaki? :-)
-
Tobika1
senior tag
válasz
sony1962 #1911 üzenetére
Hol van neked kidobva az ablakon? Szerinted hányan használják ezt a tabot az országban? Amikor a mm-ban akciós volt szerinted hányat adtak el? Szerinted mindenki visszavitte? nem hinném, ezek a hibák aprók, igaz bosszantóak, de ez van ezzel együtt lehet élni, én nem fogok 100000-et kiadni egy tabletért ami fél év múlva elavult lesz, de ugyanakkor nem akarok lemondani a 10 colos ips-ről és a 2 magos prociról sem.
Vondroidos rommal egyedül az sd dobálás maradt meg készenlétben, én ha nem használom a microsd-t akkor kiveszem és kész, ennyi a trükk, amúgy meg a 16 giga belső tár nekem elég is mindenre!
Minden nap használom, reggeltől estig! 8-10 órát bír az aksija, netezek, filmet nézek, youtube ilyesmi, nekem erre tökéletes. -
Tobika1
senior tag
Már megint itt Trollkodtok! Húzzatok már el innen! Nincs is ilyen tabletetek és már nem is lesz akkor mit kerestek még itt? csak rontjátok a levegőt!
-
Tobika1
senior tag
Támadnak a négymagos csodák :-).
-
Tobika1
senior tag
Nagy a csend... Jöhetne már valami új javított jb...
-
Tobika1
senior tag
válasz
Hobbbyt #1808 üzenetére
de neked ez hogy jött elő? te is hallottad korábban vagy csak akkor amikor levetted a hátlapot? mikor jön meg neked a tab?
a samu csak 7.7" colos , a sony meg még így is drága, egy táblagép nem ér annyit szerintem...
Most megint csináltam egy factory resetet és megint nem csinálja... megnézem h melyik app miatt csinálhatja, egyesével felrakom az appokat...
-
Tobika1
senior tag
Nektek készenlétben nem sípol a tab? nagyon halkan lehet hallani csendes szobában vagy csak akkor ha odateszed közel a füledhez. ja és nem is egyből hallatszik hanem miután készenlétbe tettem kb 5 perccel.
-
Tobika1
senior tag
vondroidon van egy új jb rom, ki fogja kipróbálni?
[link] elvileg ez nem sípol
-
Tobika1
senior tag
De ha ez szoftveres hiba lenne akkor mindenkinél előjönne!
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
válasz
tomi5244 #1720 üzenetére
Én esténként rádugom a töltőre, napközben meg használom, készenlétben, 2%körül merül, de nem sokat van abban, mert használom
minden jó rajta, youtube, filmnézés is élvezetes, a hangszórója is jó, nem recseg, netezés is élvezetes vele, sd-t ha nem használom akkor kiveszem, wifit készenlétben kikapcsolom.
+ minden játék hasít rajta!
-
Tobika1
senior tag
Hdman eltűnt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest