Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #2990 üzenetére
Na mostanra mennyit merült az éjszaka alatt, nem tesztelted?
Kíváncsi vagyok, bekapcsolva hagytam reggel és 96%-on állt, vajon mennyi vár mire hazaérek? Mondjuk elfelejtettem átkapcsolni repülő módba, az lenne az igazi.
Tetszik hogy végre bővítették a jobb alsó sarokban lévő "órás" menüt, meg hogy a hangerő ikonok is megjelentek. Szintén megjelent a beállításoknál az Ethernet menüpont.
Nem tetszik, hogy a ram mennyisége 1GB helyett 512MB lett. De ez legyen a legkisebb gondja ezek után. -
XDModesty
aktív tag
válasz
Tobika1 #2957 üzenetére
Be van kapcsolva igen. És ez se oldotta meg, még mindig felkiáltójeles. Agyfaszt kapok, miért csak nálam szar?
A kábell tuti jó, mert a gép felismeri. Másolni is tudok ha usb háttértárba rakom. Meg így is látja h van. Csak nem jó neki az illesztőprogram, ezért nem tudom buzerálni pl a rootolóval.
-
zseko
veterán
válasz
Tobika1 #2921 üzenetére
köszi, közben le is jött, feltelepítettem a drivert a winre, betallóztam, most épp tölt... Meglátjuk hová jut. Eléggé érdekes az a kínai krix-krax indításkor
elindult, vicces kissé a kínai karakter, de végre nem sípol
Kár hogy feleannyi rom van a programoknak.
Tesztelem. -
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #2860 üzenetére
Myaudio oldalán mikor lesz fent a hivatalos javított gyári rom? Miután több hónapja nincs megoldva az sd dobálás!? "Vagyis még soha nem volt jó gyári rom"
laszlohu
Gyorsan megoldották? 2012 év közepe óta létezik ez a hiba sd dobálás mióta kiadták az üzeletekbe a tabletet, tényleg gyorsan megoldották! Gyári rom mái napig nincs nem létezik a gyártó oldalán. Gratulálok a gyors javításért. -
laszlohu
addikt
válasz
Tobika1 #2860 üzenetére
Ez örömteli, gyorsan megoldották.
Zseko :
Az a gyanúm, hogy ha a fenti nem oldja meg az akku probémát,
akkor az már nem is lesz megoldva,lehet hogy hardware -es ,nem pedig szoftveres a probléma,
ezt arra alapozom, hogy a II - esben ez javítva van
tudni kell, hogy a Kínaiakra kevésbé a firmware frissítés általi javítás jellemző,
mint hogy egy új készüléket adnak ki, amiben javítva vannak a problémák.
pl. esetünkben a sima vs II -
-
mandras81
senior tag
válasz
Tobika1 #2726 üzenetére
Melyik is az a nem sípolós JB pontosan? Akkor annak már gyakorlatilag csak az SD leválasztgatás a gondja?
Egy linkért hálás lennék. Illetve, ha egy leírást is linkelnétek a ROM felpakolásáról, azt is megköszönném. Egyelőre ezt a hozzászólást találtam, de biztosra szeretnék menni.Más: akksiidőben mondjuk folyamatos filmezésnél kb. 6 órát bír a tab, jól tudom?
-
tomi5244
őstag
válasz
Tobika1 #2722 üzenetére
Én már az elejétől fogva nyomon követem a topicot, de végül 1hete iPad4 mellett döntöttem
Azt sajnálom a legjobban, hogy végül nem lett stabil JB mert akkor még lehet elgondolkodtam volna a 1016-on. Bár azóta rájöttem, hogy a 4:3 sokkal kézenfekvőbb, én annyit nem filmezek.
Azért szurkolok egy jó JB!!
-
:AMF:
senior tag
válasz
Tobika1 #2623 üzenetére
csak a finless-t használtam huzamosabb ideig, a többit csak kipróbáltam. nekem egyikkel sem voltak akadások, szóval ilyesmiről nem tudok beszámolni. ja de, a frissítés után ez lassabban indult el első alkalommal.
a vondroid-on nem írják, hogy optimalizálást végeztek volna a rendszerben, így szerintem nem várhatsz csodát ettől a rom-tól sem.egy bajom van csak ezzel a verzióval, eltűnt a beállítások közül a screenshot biszbasz ikonja és nem tudom kirakni a tálcára (vagy minek hívják azt a 3 gombot bal oldalt alul).
szerk: és végre eltűnt a rusnya robot!
szerk2: mikor tapasztaltál akadást? az egész alatt, vagy csak bizonyos programoknál? -
senior tag
válasz
Tobika1 #2487 üzenetére
a Fineless féle rom-on a gyári felület van, a Vondroid féle rom pedig a Go Launcherrel indult. lehet valamit rosszul állítottam be flash előtt, mert emlékeim szerint korábban, amikor kipróbáltam, nem a GO-val indult.
zseko: nem sikerült a gyári firmware alatt kernelt cserélnem. de az is lehet, hogy csak én vagyok béna.
visszaraktam a Finless 1.8-as verziót, nekem tökéletesen megfelel. csak ne lenne ennyire gagyi az a villogó szemű robot, amíg boot-ol.
szerk: ics alatt a "music volume eq" nevű progival hangosítottam a nem túl acélos hangerejű zörejkeltőket. most jb alatt le kellett vegyem fél hangerőre, mert leordítja a hajam.
-
senior tag
válasz
Tobika1 #2469 üzenetére
1. Egyszerűbb mód: leszeded a Vondroid-ról a Finless Rom 1.8 verzióját. Ennek a "Fineless Rom" mappájában lévő kernelt lecseréled a javított kernel21fix.img fájlra (miután törölted az eredetit, ezt nevezd át kernel.img-re). Aztán elindítod a Rom Flash Tool-t és az "Erase Nand" és "Flash Rom" gombok használatával frissíted a kütyüt.
2. Bonyolultabb: abban az esetben, ha nem a Finless féle JB-t szeretnéd használni, akkor magadnak kell szétrobbantanod a kiszemelt firmwaret az RKBatch Toolal, majd a kernelt lecserélve Finless programjával frissíteni. (Sajnos a Myaudio firmware-t hiába szedi szét, nincs benne külön kernel fájl.)
Szerk: kipróbálom majd a vondroid féle JB-t is. Ennek csúnya a kezdőképernyője.
-
senior tag
válasz
Tobika1 #2334 üzenetére
az lehetetlen! ha a "stellcore" nem képes rá 49e-ért, akkor a 1016 sem lehet képes. mert a "stellcore" bizony a világ legjobb táblagépe. egy magyar gyerek találta fel! neki nincs 1016-os táblája, de ő akkor is tudja, hogy nem megy rajta wifin a youtube. ha a tiéden megy, akkor vidd vissza, mert rossz. és vegyél "stellcore"-t.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #2219 üzenetére
(#2216) tomi5244 Igen, mende-mondák szerint még 2-3 hét mire ide is elér. (karácsonyra dejó lenne.. juhúú) A kinézet az a szíved dolga.. beleszólni nem akarok
De tény, egy élő visit után sok minden változhat.
Én is sokat nyomkodtam iPad-et. Jó jó.. de nekem túl buta. Vagy hogy mondjam.. Nekem az iOS és a 4:3 na meg az, hogy Apple és semmivel nem kompatibilis, ergó semi másra nem jó) az ami lényegében kizárja a dolgot.. pedig árban a WiFi only, 16Gb-s old new iPad tényleg nem rossz vétel a maga 150 közép árával
A Nexus 10 felbontása durván jobb mint az iPadéSajnos én is csak annyit tudok amennyi a neten kering, olvastam pár tesztet és mindenhol áradoznak róla, hogy mennyire smooth, szép éshúde.. meg ilyenek.
Gyorsan tömören, szerintem kapható lesz még az idén.. és a kezdő ára nem lesz magasabb a iPadnél. Hisz a német kezdő ára 400€ a Google play-en.. Namost ha picit is próbálkoznak egységes áron adni, akkor ez 115e ft-nál meg fog állni. (A boltok, szürke import stb.. más tészta..)
(#2217) ung.mario Nekem is az van.. apk-ból pedig a v1.0.28 Nekem megy.. :/
[ Módosította: radi8tor ]
-
senior tag
válasz
Tobika1 #2108 üzenetére
Nos, kipróbáltam, de semmi egetrengető extra nincs ebben a rom-ban. ("There are small bugs in previous firmware on video rendering. Also some duplicated app (gallery.apk) Not big improvement. That's the reason why it is a 3.2.2 and not 3.3")
Viszont a rendelkezésre álló tárhely méretét jelentősen csökkenti. A Vondroid fórumán már kérték is Tuen-től a 2G verziót.Észrevettem viszont egy érdekességet. Alacsony akkutöltöttségnél (15-16%) kezdtem el frissíteni (ami ugye nem ajánlott). Utána egyből töltőre dugtam, nem állítottam be rajta semmit, sem a wifit, sem a Play-hez a google fiókot. És a tab nem ébredt fel egyszer sem! (SD kártya sem volt benne.)
#2122: Van egy moderátort keresek topik. Oda lehet írni a Loituma gyanús emberekről (pl frissen regisztrált újonc). IP alapján csekkolják és kivágják a fenébe. Neki amúgy sincs már sok dobása, a legutóbbi duplaregért egy hétre már lapátra tették.
-
pacman789
aktív tag
válasz
Tobika1 #2117 üzenetére
Én lehet kipróbálom, a sípolás mit jelent? 0-24ben van készenlétben? Vagy csak bizonyos appoknál?
Nekem néhe magasa frekvencián elkezd sípolni amikor készenlétbe teszem, de olyankor csak elindítok egy játékok megvárom, h betöltse és úgy nyomom készenlétbe és akkor már nekem nem sípol. Ha ez is ilyen akkor bírható, ha cserébe nem merül.
Tudsz linket adni? -
Hobbbyt
őstag
válasz
Tobika1 #2111 üzenetére
Mintha már valahol/valamikor próbáltam volna és a végeredmény az lett' hogy állandóan meg akarta formázmi az sd kártyát. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
2x annyit egyértelműen nem ér. Viszont én hiszek a mesékben, bízok a lehetetlenben.. hogy 100-110e körül itthon is kapható lesz. Németben 400€ ami kezdő ár.. határeset na. Néha vágyok egy picit a jobb felbontásra.
Szerk: Nekem vondroid rommal simán megy a MostWanted. 1 hibát találtam eddig, a landroverem kerekének a textúrája kicsit hiányos. Net sajnos kell az indításához.. valami liszenszt ellenőriz.. bár nem valami hatásosan, szerencsére..
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest