Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• creathall

kezdő

válasz Héraklész #4 üzenetére

Mihez képest, a HP EliteBook 8640/50P-t ráteszem egy mai ThinkPadra lehet, hogy darabokba veszem ki a ThinkPad-ot alóla, mert az a király kategóriának nevezett szériákon (Dell Latitude E64/6520. HP EliteBook 84/560p, és ThinkPad T4/520 ha a sandy bridge vonalon maradok) a 150 KG-os indiai emberke rugózott párat, és mentek vígan tovább.
    A mai gépek közül sem a ThinkPad-et venném meg. Ha választanom kellene, mert egyszerűen le vannak maradva a touchpad ócska, a billentyűzet semmivel nem jobb mint a többiek, a váza sem, a kijelzője sem már, csak a neve maradt meg, de ahhoz képest meg, hogy a legdrágább majdnem a T osztály, annyira nem jó, mint 2004-ben volt a T40-em, vagy 2007-ben a T61-em. Utána én váltottam HP-re meg Dell-re magánban, de közben pl most is egy ThinkPad a céges gépem, hát egy jó nagy.....
    Mellette egy ASUS ExpertBook B5 megeszi a ThinkPad-et mindenben. Szóval a processzorban, meg memóriában jobb, de mint bármelyik ma, minden másban meg ócskább, és drága.

Nálam már ma a Dell Latitude 7000/HP EliteBook 800/ASUS B5/7/9 trió jobbnak számít, mint a ThinkPad-ek. Persze ez csak a saját véleményem.

#6csendes

Igen én is el el csodálkozom, hogy pl az újabb főleg a nem u-s gépeken, meg több AMD-sen is 65 watt az alap, meg van ahol 90 w, azon nevetek sokszor, hogy 2014 - 2020 között nem is volt olyan gépem amin nagyobb táp volt mint 45 watt, mostanában már igen.

#5eldiablo

Nem veled van a baj.

Új hozzászólás Aktív témák