Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

mennyire másabb a global verzio a kinai-tol? fel lehet rá tenni a global romot?
    Mert azért az eléggé bicskanyitogató, hogy ha a kinai verziot megrendelem, akkor két hét mulva már az enyém lehet 250k környékén akár már honapokkal ezelött is. amit itthon meg a duplájáért kapjuk meg.
    Azzal nem lenne bajom akkor ha a belsös verziökat nemllehetne megrendelni bármkinek csak aki kinában lakik, de mivel nincs korlátozás igy azért elég nagy a kontraszt .
    Arról nem is beszélve, hogy "hála" a csodálatos 27% os áfának és a vámnak még talán europában is itt kapjuk majd meg a legdrágábban .

Egyébként a készüléktesztekre ugy általában , jo, lenne ha nem copy/paste mintára készülne . Mert nem értem miért kell minden készüléknél leirni, hogy nem cserélhető az akksi ,nem bövithető a memoria ,meg nincs jack csatlakozo és a hasonlokat. mikor már vagy 5 éve a telefonok 99% a nem rendelkezik ezekkel. amelyik igen ott kéne kihangsulyozni, hogy ez ennyivel többet tud a többinél. Értem én, hogy kel la terjedelem a cikkhez, de azért ez régen az essé iráskor volt szempont, hogy minél több szoban irjunk le egy egyszerű tényt.
    De a legtöbb esetben a tesztek ből semmivel nem kapunk több infút mint a cégek által kiadott prospektusokbol. pedig pont ez lenne a lényege, hogy az amit nem mondanak el vagy nem ugy azokra a rászekre összpontositani és a különbségekre amik mások mint a többi készülék esetében. ezek könnyitenék meg a vásárlok választását.
    Mert azt bárki meg tudja csinálni, hogy a nyers adatokat egymásmellé teszi és összehasonlitja . DE amikor meg elkezdi használni, kiderül, hogy nem egészen ugy van ahogy irták.

Új hozzászólás Aktív témák