- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
maszekember #76 üzenetére
Nekem teljesen stabil a rockbox (version: c26ab37-120414) , sosem volt semmilyen bajom vele, ezért nem is frissítem újabb változatra.
Hangkép leírásban nem vagyok valami profi, egyszerűen csak egy kiegyenlített, neutrális, tiszta, hangzást kerestem, feszes, de bársonyos mélyekkel, élő középpel, és szépen csillogó magasokkal, ahol egyik sáv sem nyomja el a másikat, és azért legyen megfelelő térérzet is.
A zúzós-basszusos hangképet az M4 számomra tökéletesen biztosítja, próbáltam az R1-et is, de az már túl sok volt nekem is.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, vajon hogyan szól a FiiO X3-as lejátszója? LINK
Lehet, hogy ki tudnám váltani vele a mostani két készüléket? -
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #76 üzenetére
Én a rockboxot nem ismerem.
Viszont a neutron player jobban szól a gyári sony lejátszónál. Egy ideje ezt használom.
Ezért jó az android.Pár hozzáadott program nem működik pl. a walkman amit a második képen látsz +a dedikált walkman gomb sem.
De túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BOMA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő