- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
"Az egyéb hardver meg szerintem ilyen termékeknél kicsit másodrangú szerintem."
Ebben teljesen igazad van,val'szeg csk annyira figyelnek ilyenkor a hangra,hogy "jól szóljon",de sok pénzt nem költenek rá (bár mondom,Cowonnál nincs sistergés,pattogás egyéb dac b@szakodás,tehát azért rendesen ki van ez találva,foglalkoznak vele,de nem élvez prioritást) .
Az a fura,hogy nekem volt már 8 különböző lejátszóm (A kis kínai pendrive-szerű,különféle Sony Ericsson telefonok,Creative Zen Touch 20 GB,Creative Zen,Creative Zen V Plus,Iaudio U5,Hifiman HM 601,és jelenleg a Cowon D2+) és vagy 20 különféle fej-és fülhallgatót összevásároltam,még többet meghallgattam,de még soha az életben nem voltam olyan elégedett a szettemmel,mint most.
Szerintem sikerült vmi nagyon ritkán kifogható egyezést találnom a kettőben, ez a PK2 a D2+-ra van teremtve egyszerűen. Precíz,részletező,dinamikus,pattogós,kiegyensúlyozott,tiszta hangzás- pont olyan,amilyet kerestem (sok ember nem szereti,mert elvileg basszus hiányos az egész,de nekem még egyszer nem tűnt fel) . Igazából azon most először gondolkozom,hogy ha a fülinek baja esik (minőségben szerintem ez a gyenge pont) ,akkor egy ugyan ilyet fogok venni megint,ami azért nagy szó
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest