Legfrissebb anyagok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Addig el sem jutott, még bőven alacsonyan volt hozzá és ment is az első fokozat. Ezzel együtt én is ezt mondtam, hogy ilyen hibára nem számítottam, hogy pont az egyenesen repülés ne sikerülne.
Mindenféle információ nélkül hasra ütve azt tippelem, hogy a megsérült hajtóművek károsíthatták a hidraulikát ami a TVC-hez kell ezért nem tudták irányítani. De az újabb generációs raptor már elektromos lesz.
Sokadik visszajátszásra mintha az egyik oldalon lenne egy lángcsóva ami nagyon oldalra mutat, lehet, hogy azt nem tudták kompenzálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest