Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Hát nézd, szerintem a hőmérés, decibelmérés, fénymérés és hasonlók teljesen feleslegesek. Otthonra véleményem szerint a legjobb vétel a Mastech MY-68-asa, ezt megkapod 10K körül, automata méréshatárváltásu, és az alap dolgokon felül kapacitást és frekvenciát is mér. Bargraph /vonalsoros/ kijelzője is van, és a hold gombbal tárolni is tudod az utolsó mért értéket. Kiemelkedő a mérési pontossága, 0.3% pl. DCV-nél.
Bővebben: link -
oregcsóka
őstag
Hát, én dobok neked pár linket, aztán majd válogass:
Bővebben: link
Egyenlőre talán elég ennyi.Az utolsó linken amik vannak, azokat most nagyon erőltetik az elektronikai boltokban...
Ha van még kérdésed, és tudok segíteni, írjál nyugodtan. -
oregcsóka
őstag
Felfelé.
-
oregcsóka
őstag
válasz
operator10 #35 üzenetére
Ok, semmi gond. Bár én a hőmérő részét még nem is használtam. Hőmérsékletet hőmérővel mérek, - meglepő módon ugyebár.
Az alapmérésekhez jó ez, csak én most hajtok valami automatikus méréshatárváltásu, bargraphos, TrueRMS műszert, jó volna egy FLUKE, csak azt nem akar eladni senki, majd lesz valami... -
oregcsóka
őstag
válasz
operator10 #30 üzenetére
Szia! Nekem volna egy ilyen multiméterem eladó:
Hőmérsékletet is mér, doboza is megvan, postázom ha kell, az ára 3.000Ft. -
oregcsóka
őstag
Na ezért kár volt kapkodnom a válasszal...
-
oregcsóka
őstag
válasz
strike-force #17 üzenetére
Hát nézd, nem vagyok elektrotechnikus, sem müszerész, de ennyi pénzért megéri hidd el. Ez 800Ft-al kerül többe, mint a Tesco-s Baumaxos bóvli, nem véletlenül: a DÜWI elég nagy név, és márka ahhoz, hogy biztos legyél benne, profin van megkonstruálva és összerakva a cuccos.
A tudása ugyan nem egetverő, a hétköznapi használatra elegendő, és az ára nagyon barátságos.
Remélem tudtam segíteni a döntéshozatalban....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple TV eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest