Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Powerbank topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kubicsek
csendes tag
Egyébként Metex vagy Maxwell márkák közül érdemesebb válogatni? Vagy van valami jobb? Egyébként érdemes olyan mutiméter venni ami tud esetleg hőmérsékletet vagy zajszintet...stb mérni vagy azok soha nem kellenek. Mert én alapból csak áramkörök össze eszkábálásához használnám, vagy ilyen kor is jol jöhet pl egy hőmérés hogy nem e melegszik e valami vagy mittom én?
Tudom kicsit érdekes kérdéseim vannak de úgy vagyok vele hogy nem akarok felesleges dolgot venni de azt sem szeretném ha egy év múlva meg a falba verném a fejem hogy ezt sem tudja pedig ez is kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest