Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kubicsek
csendes tag
Egyébként Metex vagy Maxwell márkák közül érdemesebb válogatni? Vagy van valami jobb? Egyébként érdemes olyan mutiméter venni ami tud esetleg hőmérsékletet vagy zajszintet...stb mérni vagy azok soha nem kellenek. Mert én alapból csak áramkörök össze eszkábálásához használnám, vagy ilyen kor is jol jöhet pl egy hőmérés hogy nem e melegszik e valami vagy mittom én?
Tudom kicsit érdekes kérdéseim vannak de úgy vagyok vele hogy nem akarok felesleges dolgot venni de azt sem szeretném ha egy év múlva meg a falba verném a fejem hogy ezt sem tudja pedig ez is kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Proxmox VE
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Videókártya felvásárlás
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs