Aktív témák
-
vtechun
veterán
de azért a témája az témája, nem is tudom miért írtam el...
-
vtechun
veterán
A helyesírásom valóban rossz! Illuminatus Opus vagy Flash jöhet szóba... A tanfolyamot a munkaügyi központ támogatja így ingyenes, sőt havi 18 ezret adnak is, amúgy 10 hónapos kb. 350 000 lenne... Gondolkodtam azóta, lehet, hogy a városi madarakról fogok készíteni egy alkalmazást:) De majd meglátom...
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő tanfolyamra járok és ahhoz, hogy elvégezzem a tanfolyamot, kelle csinálnom egy multimédiás cd-t vagy akármilyen nem túl kicsi multimédiás alkalmazást. Tudtok nekem valamilyen ötletet adni, hogy mi legyen a témálya, amiről lehet hangot, videot, berakni plussz értelme is van és ne legyen túl sok...:) Előre is köszönöm...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest