- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
perempe
veterán
Van-e multimédiás kiadványszerksztő PC-re? Mi a neve a programnak?
-
Ferger
tag
Ha van gyors net elérésed, érdemes v.mi számítástechnikai témát választanod, ahoz van anyag bőven a neten.
-
vtechun
veterán
de azért a témája az témája, nem is tudom miért írtam el...
-
vtechun
veterán
A helyesírásom valóban rossz! Illuminatus Opus vagy Flash jöhet szóba... A tanfolyamot a munkaügyi központ támogatja így ingyenes, sőt havi 18 ezret adnak is, amúgy 10 hónapos kb. 350 000 lenne... Gondolkodtam azóta, lehet, hogy a városi madarakról fogok készíteni egy alkalmazást:) De majd meglátom...
-
Protoss
senior tag
Ha még spékeled akkor flash htmlről indulsz minimum. :)
Apropó, mennyi (és hol) egy ilyen végzettség megszerzése? (Idő és pénz) -
kocsonya
tag
Hi!
Mindenkinek igaza van, de szerintem akkor ajulnak el a legjobban a multimedias cdtol, ha AUTORUNosra csinalod! Az mindig bejon :DD
En pl lakohelyemrol csinaltam. Digitalis gep a kezbe, lefenykepeztem par epuletet, aztan irtam kb 2 oldalni szoveget melle, es ennyi. Jah es nekem ha jol emlexem, akkor Directorban kellett csinalni. Ha nektek nincs kikotve, akkor szerintem PowerPointot valaszd.
KO -
rdi
veterán
szokás még bemutatót készíteni lakóhelyről, cégről és termékeiről, folyóról, környezetvédelemről, stb.. :)
-
L3zl13
nagyúr
Fogy egy játék CD-t és CloneCD-vel lemásolod.
Van rajta grafika, zene, videó meg interaktivitás. Igazi multimédia. :DDD -
putto
csendes tag
Annak idején elővettém egy művészet történeti könyvet kimásoltam szöveget bescanneltem képeket a zenét meg videot kihagytam ezért csak 2-es kaptam :DD.
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő tanfolyamra járok és ahhoz, hogy elvégezzem a tanfolyamot, kelle csinálnom egy multimédiás cd-t vagy akármilyen nem túl kicsi multimédiás alkalmazást. Tudtok nekem valamilyen ötletet adni, hogy mi legyen a témálya, amiről lehet hangot, videot, berakni plussz értelme is van és ne legyen túl sok...:) Előre is köszönöm...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged