Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Szerintem még utólag is ki lehetne zárni az illetőt. Szigorúan az én véleményem. Egyébként indokolnotok sem kéne(minek? Ő is tudja és az egyéb érintettek is tudják), csak közölni kéne az illetővel és vmelyik hivatalos portálon (Bocs most nem tom melyik a MTH fő ''hordozója''?? HardverOC???), hogy nem ő a közönségnyertes. PONT. Történet vége.
Ha pedig jövőre jelentkezne, sajnos már nem lenne hely idő stb akármi...
Ha finoman fogalmazok akkor is azt kell mondjam az illetőről, hogy egy kis-stílű kis köcs*g.
Ha moderálnátok a végét... nem bánom..ezt akkor is le kellett írjam
peace
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Közel egy órát gondolkoztam rajta, hogy kommentáljam a dolgot... Nem teszem meg. Úgy érzem hogy minden benne van a blogban amit a szinfal mögüli világról, és a dolgokról gondoltunk.
Hogy az illető nem lett kizárva szerintem jobb ötlet volt. Így mindenkinek nyílvánvaló, hogy kiről is van szó, viszont ha megtörtént volna a dolog és nem lenne megnevezve az illető, akkor találgatások és mutogatások lennének. Így pontos a dolog. Ha neki megérte...
Többet inkább nem írok, még lincshangulat szítása miatt vádolnak meg...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
azért lehet jobban átgondoltam volna azt a kizárást... eléggé lehangoló. De remélem, hogy jövőre végre sikerül összehozni egy olyan versenyt, ahol minden tisztán megy, jó a hangulat, sok az egyedi ötlet, a szép alkotások és nem lesznek ilyen problémák. A mostaniból lehet tanulni, bár igazából én sem gondoltam volna ilyesmikre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest