Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocka91
csendes tag
szerintem nem kell fékezni a mozdonyt, csak a "gázzal" kell játszani, méghozzá oly módon hogy 1km/h fölé ne menj kb 1-2 méterig.
rövid példám egy v63-as mozdony. alapesetben a "D" és az "A" gombok ezek.. a D-t megnyomod majd rögtön utána az A-t is. ekkor nálam kb 0.3 km/h körülre ugrik a sebesség... ezért még eljátszom egyszer és 0.7 km/h körülre ér fel. sztem ez így egyszerűbb mint agyonterhelni a mozdonyt...
további jó vonatozást! -
Kocka91
csendes tag
Hát így is van...
nagyon régen leszedtem az alföld2-t és kicsit széjjelesett a progi, mert nem találtam meg a cuccokat hozzá...
de most az 5 szinte probléma nélkül felment 
Más problémám: behúzom az összes kocsin a kéziféket, lekapcsolom a mozdonyt, de amint újra elindulok a mozdonnyal visszakapcsolódik a mozdony utáni kocsi, más kocsikat egyesével le tudok kapcsolni. Ha tudtok megoldást erre akkor legyetek szívesek osszátok meg velem.
Egy Activity-ben feladat az hogy meg kell kerülni a szerelvényt a mozdonnyal és hát nem jön össze a lekapcsolás.
előre is köszönöm. -
Kocka91
csendes tag
Sziasztok!
Kisebb problémám akadt az Alföld 5 pályával. Konkrétan hogy Jadro oldaláról lekaptam mindent amit írt az oldalon. Felraktam a frissen feltelepített TS alá, és egy halom hiányzó kocsit kér meg egy mozdonyt. A mozdonyból a trains\trainset\h-mavtr_v63\h-mavtr_V63-012_2009.eng file-t hiányolja. a többi file is a \trains\trainset-ből hiányzik.(szép hosszú lista.
) Szerintem csomagok hiányoznak mert jó pár egyforma könyvtárból hiányzik.
Tehát a lista
csak az első könyvtárat írom de kérésre leírhatom a többi részét is hogy mit hiányol.)
\zssk_350\
\CFR_WLABmee_71-70\
\CFR_WLABmee_71-80\
\h-start_szemelyvonat-pack_vol1\
\MAV_BDVmot_VMW\
ACTHU_MOTOR\ACTHU-bmx_z.wag
\Bombardier_pack\
\DB_AVM2\DB_AVM2_INT.WAG
\CD-SERVIS\
\ZSR_MUV69.1037\
Na kb. ennyi
ha valaki tudna segíteni hogy honnan kell letölteni akkor azt előre is köszönöm. 
Üdv Kocka
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1km/h alatti sebességgel kb 2-3 méter távolság után lehet gyorsítani és nem csatolódik vissza... 
nagyon régen leszedtem az alföld2-t és kicsit széjjelesett a progi, mert nem találtam meg a cuccokat hozzá...
de most az 5 szinte probléma nélkül felment
Egy Activity-ben feladat az hogy meg kell kerülni a szerelvényt a mozdonnyal és hát nem jön össze a lekapcsolás.
csak az első könyvtárat írom de kérésre leírhatom a többi részét is hogy mit hiányol.)