Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Köszönöm szépen!
A tegnap este az objektum rejtelmei c. kis 60 oldalas szösszenett felett időztem..
Egyből kedvet is kaptam egy egyszerű kis tolatási feladat összeállításához. Mondanom sem kell, hogy már az elején problémába ütköztem. Az activity editor "action event" (vagy a magyarra fordított változatban "körülményre aktivizálódó hatás") ablakban nem választható más, csak a "stop at final station" [link]. Ez az alapértelmezett "hatás" mely az act végén lép működésbe. Hiába nyomok a "new" gombra, ugyanilyen ablakot ad be, amin nem tudok változtatni. Pedig ugye itt kellene megadni, hogy milyen kocsit kapcsoljon fel/le és honnan..
Ööö.. nem tudom mennyire volt érthető, de ha van ötleted (vagy bárki másnak), szívesen fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-book olvasók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest