Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti758
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
szuperbazs:Szia! A fantom mozdony nagy hiányt pótol a TS-ben( miota van bin is) a forgalom készítésénél,mert használatával a vezetett vonat "feltartható", azaz bármilyen komplex forgalmi helyzetben (többszörös kereszt,előzés és ezek számtalan variációi) megoldható az,hogy Te mint vezetett vonat ( pl.tehervonat ) csak a prioritási szabálynak megfelelően kapj zöldet. Persze ehhez rutin is kell,hogy sikerüljön és sok tesztelés.Ez lassan gyümölcsöző témakör a TS-ben,bár mi nem az? Engem ez érdekelt, ezért addig próbálkoztam amíg sikerült sokféle forgalmi helyzetet lemodellezni. A várakozási pont nevű lehetőség is( AE útvonal készítésnél jobb egérgomb) kell a fantomhoz,mert ezzel időzíthető az indulásuk,majd "eltűnésük". Másik előnye,hogy fixálni lehet a kereszteknél az érkezést,indulást (nem ugrik előre a path-od )tehát a játékos pontatlanságából még nem "döglik be" az act.
Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.Összegzésül: aki tud alapszinten feladatot készíteni annak (ismeri az alaptrükköket)mindenképpen nagy fejlődést jelenthet, de "teljesítmény leadás" nélkül nem fog menni. Én eddig ezeket csináltam:
[link] ezeket más fórumokról ismerheted, benne van 3 régi is (köztük a legbonyolultabb a 83601_1_2resz).Speciális részlet kérdésekben tudok segíteni,ha addig eljutsz,mert az AE nem alkalmas minden esetben a tanuláshoz csak a tapasztalat. Üdv.buke Jó teher act készítést!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért van hátránya is...,de nagyban növeli az act. stabilitását,ha éppen egy deviáns játékos lejátssza.