- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Akkor már én is leírom. Én anno eleve excel makróval oldottam meg szinte mindent.
Ez olyan szempontból a létező legjobb volt, hogy eleve xls-ben jelentek meg az adatok
az excelhez mindenki ért, vbscriptet programozni gyerekjáték, és excel ugyebár mindenki gépén van (üzleti szektorról beszélünk).
Az excelbe tettem egy frissítés gombot, vagy akár még pár szűrő mezőt is. Gomb nyomásra már jöttek is a friss adatok.
Amikor napi 4 ilyen excelt (plusz hozzájuk tartozó SQL script) raktam össze, és mindezt éveken keresztül, na az volt ám az igazi szellemi favágó munka.Másrészt CLR-t is programoztam néha, durva dolgokat lehetett megcsinálni vele, de egy rossz CLR akár az egész SQL szervert elölhette, szóval én csak végszükség esetén ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest