- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Akkor már én is leírom. Én anno eleve excel makróval oldottam meg szinte mindent.
Ez olyan szempontból a létező legjobb volt, hogy eleve xls-ben jelentek meg az adatok
az excelhez mindenki ért, vbscriptet programozni gyerekjáték, és excel ugyebár mindenki gépén van (üzleti szektorról beszélünk).
Az excelbe tettem egy frissítés gombot, vagy akár még pár szűrő mezőt is. Gomb nyomásra már jöttek is a friss adatok.
Amikor napi 4 ilyen excelt (plusz hozzájuk tartozó SQL script) raktam össze, és mindezt éveken keresztül, na az volt ám az igazi szellemi favágó munka.Másrészt CLR-t is programoztam néha, durva dolgokat lehetett megcsinálni vele, de egy rossz CLR akár az egész SQL szervert elölhette, szóval én csak végszükség esetén ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged