- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hi!
Lehet, h már lerágott csont, de mivel még nem tudom a választ a kérdésemre, így felteszem.
Van-e arra vmi megoldás, h láthassam a rejtve kapcsolódó emberkéket? Illetve a ki és be jelentkezésüket.
Előre is köszönök minden segítséget!
Üdv!
-
fero02
nagyúr
Tnap ugyanezzel a problémával szembesültem én is. NOD32 vmiért fel sem ismerte alapból...aztán ráengedtem a mélyreható vizsgálatot, akkor talált 2-őt , de nem tudta törölni. Aztán kicsit okoskodtam vele én, azt hittem h meg is lett oldva, de aztán mégsem. Már a felvillanó ablakokat sem láttam, viszont jelezték a partnerek, h vmit mindig küldök nekik és a naplózásban is nyoma volt.
Aztán leszedtem az AVG-t és az talált még vagy 6-ot. Törölni is tudta őket. Azóta tünetmentes a gépem. -
fero02
nagyúr
Hi!
Vki nem tud olyasmi kis kiegészítésről vagy vmi beállításról, h ha vki rejtve kapcsolódik én arról is kapjak értesítést/lássam?
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest