Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
akasp
senior tag
sziasztok!
felraktam én is, vegyes érzelmek vannak, jo is meg rossz is, különösen az zavar, hogy a partnerlistámon összevissza vannak a nevek, van akinek a teljes (live ID.s) neve, de van akinek a screen name-je. hogy tudom beállítani, hogy egyféleképp látszódjon, pl mindenkinek a screen name-je?
ebből adódóan én a sajnát screen name-m hogyan tudom megváltoztatni, hogy a teljes nevem (live IDs nevem) ne változódjon meg, és a partnereim is úgy lássanak?
-
akasp
senior tag
hali.
az a problémám, hogy nincs virusellenörzö progim, és ha haverok küldenek vmit, akkor én azt sehogyse tudom fogadni mert nincs virusellenőrző blabla és nemakarom azértse felrakni amit a microfos ajánl. megoldás, hogy mégis tudjam használni a fileküldést?
jha és erre vki? [link]
köszi előre is
-
akasp
senior tag
elvileg a megjelenítendő képek listájába lesz berakva.
nha elvileg megtaláltam:
C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Messenger\<emailcim>\ObjectStore és ezen belül valamelyik mappa.Megjegyzés: ez win7 alatt van de sejtésem szerint vistának is iylen mappaszerkezete van Users mappán belül
-
akasp
senior tag
hali.
most egy windows ujratelepitésnél már a legujabb messengert pakoltam fel.
az lenne a kérdésem, hogy a chatablakban hogy érem el, hogy ne jelenjen meg midnen egyes sor előtt egy pont (mint egy unordered list)?köszi előre is!
-
akasp
senior tag
a jó életbe már.. keresem, de nemigazán találom meg.. lehet h én vagyok csak vak.. a 9est honna lehet leszedni? a full kéne, mind1 hogy angol..
nemértem ezt az egész live rendszert se..
-
akasp
senior tag
hali!
biztos feltették már a kérdést de egy kis utánanézés után nem találtam meg a választ. szóval multkr haverom szivatott egy jó kis pluginszerűséggel, hogy az én nevemben tud vele írni, mintha csak én írtam volna.
honna lehet ezt leszedni / megszerezni?
köszönöm előre is
-
akasp
senior tag
sziasztok. bocsi, ha már egyszer feltették eme kérdést, de nem érke rá most keresgélni. szal mi a parancsa annak, hogy kikiirja wmp-ben jáccott számokat? mert szeretnék még pluszokat is kiirni a személyes üzenet sorba, nemcsak amit hallgatok. köszi előre is
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
válasz
concret_hp #237 üzenetére
ilyenkor nem folytatsz beszélgetést?
esetleg vírus?? -
akasp
senior tag
Problémém: live messengerem van fönn (hupsz, ezt lehet, hony nemide kéne írnom, nade mostmár mind1) szal live msg-m van és wmp11-em. beállítottam a mit hallgatok funkciót, de nem írja ki akkor se a szám címét ami wmp-be éppen hallgatok. Mi lehet a gond
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest