Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
szuper de most meg azt írja hogy, addig nem telepíti fel, míg az újabb verziót el nem távolítom, de már rég uninstaláltam, ez a revo használhatatlan számomra.
mit-hol töröljek le hogy fel tudjam a 09est telepíteni? -
dellfanboy
őstag
a legújabb WLM2011- nekem nagyon nem jön be. lehet valahogy a régebbi verziot feltelepíteni? ha igen akkor hogy? mondjuk a 2009.est? milyen más msn progit ajánlotok? pidgin?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Psychonaut #9229 üzenetére
a legfrissebb van fennt, 720p-s hd filmet zokszó nélkül viszi. és amikor msn.enen eszközök>hang és video beállitásoknál megnéztem a webcam képét akkor ott tökéletes volt, mármint a webcam képe (enyém)
-
dellfanboy
őstag
Találkozott már vki hasonló problémával? felraktam a legujabb msn-t (2011) és ha videohivást kezdeményezek nálam konkrétan kékes a webcam képe, mind az enyém mind a társalgó félé.
csináltam egy print screen-t az állapotról. viszont a partnereim visszajelzései alapján náluk tökéletesen mukodik minden, ergo látnak csak én nem őket. mi lehet a baj?és mi okozza? a rendszer vadi uj virust- se nagyon találtam 2 hete formáztam ujra a laptopom...[ez a probléma] -
dellfanboy
őstag
uj laptopomra feltelepítettem a windows live messenger 2011-es verzioját, régebbieket nem tudtam. tegnap tök jól működött ma viszont a partnerlistámon nincs, senki. viszont ha a partnerlista keresőbe beirok egy a betut akkor kilistázza az a betus partnereket.
természetesen a partnerek minden további nélkul tudnak nekem irni, én viszont senkit se látok a partnerlistámon
win-7et használok.
mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest