Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
Szia!
Az új, 8.5 ös Messengerhez kell az új Update Agent és a Windows Installer 3.1. Ha bekapcsoloda frissítéseket, akkor először talál 2 frissítést, amiben ezt a kettőt fogja letölteni Neked. Ezután már fel tudod tenni az új MSN-t. Vagy böngésző segítségével rákeresel az Update Agent-re, letöltöd és feltelepíted. -
sziada5925
aktív tag
Attól még, hogy feltetted a legújabb Messengert, a régi msn címed működik vele. Megváltoztatni azt hiszem az msn.com-os címet nem lehet, de elvileg itt megtudod csinálni: fiokkezeles
-
sziada5925
aktív tag
Beírod a keresőbe azt amit éppen keresel pl.: windows update agent keresgélsz egy kicsit és valószínűleg le tudod tölteni a frissítést hozzá. De ha bekapcsolod a frissítést egy kis ideig akkor talál 2 vagy 3 újat. Azokat feltelepíted, újraindítod a géped és utána engedi majd a 8.5-ös msn telepítését.
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kicsitzizi #2091 üzenetére
Hát megpróbálhatod, nem veszítesz vele semmit, bár valószínű nem tudnak majd használható választ adni erre, mivel a szolgáltatás működik, annyira nem fogja őket érdekelni, hogy Neked most éppen nem megy az MSN-ed. De próba cseresznye
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kicsitzizi #2088 üzenetére
Azt akkor hagyd egyelőre. Próbáld ki azt amit írtam, hátha...
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kicsitzizi #2086 üzenetére
Na akkor picit megpróbálok részletesebben segíteni:
-először is győződj meg róla, hogy nincs se vírus, se kémprogram a gépeden. Tűzfal beállításait ellenőrizd, hogy biztosan kiengedi-e az MSN-t. Ha Windows Tűzfalat használsz, akkor ezt a műveletet kihagyhatod.
-töröld az internet explorerből a böngészési előzményeket és a sütiket is (Start menü/ Vezérlőpult/ Internetbeállítások/ Általános/ Előzmények törlése és Cookie-k törlése)
-Ugyan itt az Internetbeállításokban kattints a Speciális fülre, görgesd le egy kicsit és az SSL 2.0 és SSL 3.0 használata be kell, hogy legyen pipálva. Ha nincs pipáld be mindkettőt.
-Végül Start menü/ Futtatás és először ezt írd be neki: regsvr32 softpub.dll ha minden jól megy, akkor kapsz egy üzenetet, amit le kell okéznod. Majd újra nyisd meg a Futtatást és írd be neki ezt regsvr32 wintrust.dll .. még kétszer kell megcsinálnod ezzel: regsvr32 initpki.dll és ezzel: regsvr32 MSXML3.dll ha minden jól megy, akkor az összeset csak le kell okéznod. Ha ezekkel megvagy, indítsd újra a modemed/routered, és próbálj meg bejelentkezni. Ha nem megy indítsd újra a géped és utána próbálkozz. Ha ezután sem megy akkor sajnálom, de ennyit tudtam segíteni. -
sziada5925
aktív tag
válasz
kicsitzizi #2086 üzenetére
Hát egyelőre annyit tudok mondani, hogy nézd meg a gépen a dátum és az idő beállítását, hogy helyesen van-e. Aztán csinálj egy kapcsolatellenőrzést a súgó menüből, és ellenőrizd, hogy a 128 bites titkosítás engedélyezve van-e.
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kicsitzizi #2084 üzenetére
Pontosan milyen az Messengered? 8.0, 8.1, 8.5, 9.0?
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kicsitzizi #2081 üzenetére
Szia!
Kiír valamilyen hibaüzenetet vagy kódot esetleg? -
sziada5925
aktív tag
válasz
donsergiooo #1810 üzenetére
Szia!
a gyártó honlapjáról telepítetted fel a flash playert? Nekem is előfordult már olyan, hogy nem onnan tettem fel és továbbra is kereste pedig fent volt. -
sziada5925
aktív tag
Ahova szoktad írni az üzeneteket ott van egy smile, balról az első, oda rákattintasz majd kijön egy kis ablak és ott lesz fékövér betűkkel kiírva, hogy hangulatjelek, azzal egyvonalban van, hogy az összes megjelenítése. Katt rá. Előjönnek a smile-k kicsit legörgetsz az egyéni hangulatjelekig, rákanttintasz az eltávolítani kívánt hangulatjelre és jobb oldalat van az, hogy eltávolítás. Remélem erre gondoltál.
-
-
sziada5925
aktív tag
válasz
sziada5925 #1692 üzenetére
Na megtaláltam a Te verziódat is letölthető telepítővel, csak regisztrálni kell előtte. Próbáld ki így, nekem eddig települtek szépen. MSN 8.5hu
-
sziada5925
aktív tag
Hát azt gondoltam, hogy letöltöd magát a telepítőt és úgy teszed fel. De ezt a verziót még nem találtam meg telepítőstől csak a suite-ban vagy ugyanúgy mint ahogy Neked van. Egy régebbi teljes verziót tudok, Windows Live Messenger 8.5 (8.5.1228.816) azt hiszem ez is magyar, ha érdekel akkor megadom a honalp címét, de ha a Google-ben megkeresed, szerintem Te is megtalálod.
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert le szeretném cserélni az msn címem vagyis csak az e-mail címemet, úgy, hogy a pertnereim megmaradjanak. Nemrég még volt erre lehetőség vagy lehet, hogy most is van, de egyszerűen nem találom. Csak ezt a fiókcsatolást de ez szvsz nem az. Tudná esetleg valaki hogy hol találom ezt? Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest