- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Csedit
aktív tag
válasz
Dictator^ #198 üzenetére
Sokszor elég érdekes volt, nincs bejelentkezve, aztán egyszer csak a jobb sarokban feljön a jelzőablak, hogy xy megnyitotta a beszélgetőablakot...(akkor is ezt írja, ha a képedet nézegetik) Csak eddig azt nem tudtam, ha olyankor sikerül a felugró ablakra kattintanom írni is tudok neki. Meg fogok viccelni vele pár embert az biztos.
-
Csedit
aktív tag
válasz
Dictator^ #194 üzenetére
Stuffplugin, a 7.5-ös messengerhez való plugin. Kijött már a live messengerrel kompatibilis is, csak abból kihagyták már ezt a funkciót.
Mondjuk innen is leszedhető: [link]
Feljön a jelzőablak, ha valaki megnézi a képedet, vagy megnyitja a beszélgetőablakot. Ezen kívül még nagyon sok okosságot is tud, de talán ez a leghasznosabb funkciója.
Akkor is jön az ablak, ha nem vagy letiltva.....
[Szerkesztve] -
Csedit
aktív tag
válasz
Bencom ™ #191 üzenetére
Nemrég olvastam egy másik fórumban egy érdekes dolgot:
''7.5 + régi Stuff. Tapasztalatból: mikor le voltam tiltva, vagy rejtve kapcsolódva volt az illettő és megnyitotta az ablakomat, vagy csak a névjegyemet nézte meg, akkor nekem az jelezte (hála Stuff) -> szóval jött a ''..conversation..''-os kisablak. Na de a lényeg, ha szemfüles voltam és még rá tudtam klikkelni erre és gyorsan írtam az illetőnek, akkor azt megkapta.''
Kipróbáltam, tényleg működik Addig tudok írni a másiknak amíg be nem zárja a beszélgetőablakot. Tanács: ha valakit letiltassz, vagy rejtve kapcsolódsz, ne nézegesd a képét, mert sosem tudhatod mikor buksz le. -
Csedit
aktív tag
Véletlenül nem tudtok a 7.5-höz olyan plugint ami a nincs a gépnél állapotot tétlenként írja, ha valaki tényleg tétlen? A 8-asban a plussal működik, de csak ezért nem tenném fel, mert a régi nekem még mindig jobb.
-
Bencom ™
őstag
mondom, van olan h semmit nem csinál, ha kattintok rá, ez azért van mert le van terhelve a gép, az MSN meg kényeskedős jószág.
az h leszakad, az lehet nethiba... nekem ovlt ilyen, csak viszonylag ritkán... ha sűrűn van akkor vagy válts skype-ra vagy win reinstall...
a fagyás meg velem is előfordult szintén, ez winfosnál eleve mindennapos... -
Bencom ™
őstag
win reinstall volt már?
am hogy szakad le?
nem jelez, de nem tudsz írni, és közben számol visszafelé az újratárcsázásig? mert akkor nethiba... nekem is csinál olyat, ha előtte terhelve volt a proci, hogy nem indul el, olyankor restart, és utána megy... ennyit tudok hirtelen mondani... -
Dumb
senior tag
Az mitől van, hogy nem indul el az windows live messenger? (MSN) Elindítom, és semmi sem történik, azon kívül, hogy a feladatkezelőben ott van h msmrpt.exe vgy ilyesmi.
Egyszer már csinálta 1-2 napig, aztán megjavult. És gyakran kifagy, és nem írja ki, hogy leszakadt, így ha nem használom, észre sem veszem. Már volt, restart, reinstall.
Köszi! -
Azazello-
senior tag
udv!
msn. nem akar az istennek sem bejelentkezni.
hibakod:
Error code: 800048820
Extended error code: 80048412
semmilyten tuzfal, virusirto es semmi egeyb nincsen a gepen, a win sajat tuzfala is ki van kapcsolva.
remelem vlaki tudja a megoldast -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Tele von Zsinór #176 üzenetére
Na még ~5 óra guglizás meg fórumolvasás, és meglett a válasz.
És rossz VB kódot Delphire portolni. -
Jarod1
veterán
ÜDV, lehet vhogy, email címet változtatni, a MSN-en ugy hogy a kapcsolatok megmaradjanak?
-
Jeti1
tag
Ha elfolglalra rakom az állapotom akkor ugye nem csipog semmitse, de mikor rejtve vagyok akkor állandoan csipákol. Kikapcsoltam minden hangot elvileg és mégis. Azt szeretném, hogy soha semilyen hangot ne adjon ki egyik állapotban se.
Ötlet? -
ádyz
addikt
Hello!
Lehet hogy gagyi kérdés de sok msn partneremnek amikor üzenetet ír a szöveg átteccő pl feketéből sárgába.erre rájöttem hogy kell,de csak egyszer csinálja.
tehát a kérdés:hogyan lehet megcsinálni hogy mindig olyan legyen? de ne keljen mindig kiválasztani
kösszi -
Dictator^
veterán
hotmailos cimet sehogy nem lehet ellenőrinzi? (hogy letiltott-e) eddig csak freemailes msn-re müködtek ezek a msn check-er oldalak...citromail és hotmail nagyon érdekelne..
-
Bencom ™
őstag
válasz
Winner_hun #166 üzenetére
hát akkor foggalmam sincs
-
Bencom ™
őstag
válasz
Bencom ™ #164 üzenetére
azt hiszem sikerült, de eléggé csavaros volt
nem tudom, hogy lehet így megcsinálni egy honlapot... főleg, hogy a firefox állandóan beriasztott, hogy nem biztonságos honlap, és hogy nem megfelelő a tanusítványa...
na de megváltozott a jelszavam, uh a célt elértem, köszi a segítséget -
1Márton2
csendes tag
halod bencom! nagyon köszi szépen!
te 1000thx köszöm
-
1Márton2
csendes tag
és maz idő beállitása szükséges neki,a pontos idő kell neki???
-
1Márton2
csendes tag
segítsetek pls! nem tudok belépni msn-be
Hibakód:80048820
Bővitett Hibakód:80048412
jah és irja hogy ''hibaellháritás meg bezárás és sugó...
és hiába csinálom a hibaellháritást semmit nem csinál
Mit tudtok ajánlani??? -
Bencom ™
őstag
na mivel én se tudok mindent... nem tudja valaki, hol lehet megváltoztatni az MSN jelszavát?
mert feltörték az egyik mailfiókomat, és most minden jelszót megváltoztatok egy olyanra, amit még én se tudok megjegyezni, csak fel lesz írva valahova, hogy feltörhetetlen legyen (annyira, hogy elmenjen a kedvük tőle) de az MSN-ét nem tom megváltoztatni... -
Bencom ™
őstag
válasz
Tele von Zsinór #155 üzenetére
hát ezt nem nagyon értem
a gépen te vagy bejelentkezve, nem?
vagyis te tudod magadról, hogy bennvagy e vagy sem?
most már télleg nem tom mit akarsz...
azt akarod tudni, h letilotottak e? mert akkor újra és újra csak azt tudom mondani, hogy első hsz! -
Tele von Zsinór
őstag
Igen. Avagy a gépen épp bejelentkezett user állapotát. A MSN-t megtalálom FindWindow-al, de még nem sikerült módot találnom az állapot lekérésére.
-
Bencom ™
őstag
válasz
Tele von Zsinór #153 üzenetére
ezt most nem értettem.
Mit akarsz lekérni? A saját állapotodat? -
Tele von Zsinór
őstag
Hogy tudom lekérni az msn állapotomat programból?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az MSN-en játszható aknakeresőhöz szeretnék hozzájutni. Le lehet valahonnan külön tölteni? Tudom, hogy létezik egy rakás változata, de nekem az MSN-es kell. -
Grandi
aktív tag
válasz
pussy_cat #147 üzenetére
Nem tudod sehogy sem. Első HSZ-ben leírtakban az oldal nem eredményes találatotd dob ki, pl. ha magadra keresel rá ill. olyan emberre aki épp online nálad, kidobja,hogy offline.
Esetleg azt tudod megnézni, hogy kik azok kik töröltek.
Eszközök/beállítások/adatvédelem és ha itt a címekre, nevekre ráklikkelsz jobb egérrel és felajánlja a törlést, akkor bizony nekik nem vagy már a partnerlistájukon. -
Bencom ™
őstag
válasz
pussy_cat #145 üzenetére
húú... ez a kérdés eddig kb ezerszer volt
kezdő hsz, de amúgy meg szinte sehogy, mert megnézni még meg tudod, de egyik sem megbízható módszer... inkább kérdezd meg, vagy egy közös ismerőst állíts rá, hogy ő látja fenn, és ha igen, te meg nem, akkor valszeg letiltott. ennyi -
pussy_cat
tag
Szijasztok,
Hol tudom megnézni - ha lehetséges egyáltalán - , hogy melyik msn partnerem tiltott le?
A választ előre is köszönöm! -
klambi
addikt
válasz
Bencom ™ #141 üzenetére
nekem is ilyenfajta gond volt mikor bezserelték kb 2 éve az ADSL-es nete és nekünk 2 telfon vann a házban 1 lent és 1 fent.
a lentin ha hívtak és felvettük a telefont akkor nekemis megszakatt a netem...
(a fentivel nemszarakottam onnan megy a net....)
aztmondták hogy kell 1''splitter'' kb 300ft ért attak is a srácok amit rákötök a telefonra és ilyenkor minden faszán megy nincs vele gond!
na nekem így ment ez...
(szerintem)
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
Nah, akkor újra felteszem a kábeles kérdést, de pontosítva:
van egy rééégi hagyományos teló, mellette egy faxos csodamasina... a faxnak a telefonja fater szerint halk, ezért a hagyományost használja (közvetlenül egymás mellett van két telefon, agyrém, nem?) ami olyan régi meg ütöttkopott, hogy el nem tudjátok képzelni.
ha a hagyományos régit használja, a net abban a pillanatban lehal (ezálltal az MSN-is) bár apám szerint ilyenkor az IE megy, csak az FF nem.
anyám a faxosat használja, ilyenkor van net is meg minden... (sztem fater azért hiszi, hogy IE megy olyankor, mert nem tud netezni és egyszerre telefonálni, ezért ha telefonálnak, az a másik telóról megy)
nah, és ekkor írta ki nekem azt a hibakódot, mint klambinak, vagyishogy nem megfelelő a netkapcsolat.
a probléma megoldására irányuló válaszokat várom!
(lehetőség az is, hogy ''véletlenül'' leejtem a régi telót, így apám rá lesz kényszerítve a faxos használatára, de talán meg is lehet javítani... másképp nem lehet, mert elég makacs jószág az öregem)
szal akkor a megjavításra irányuló tipeket kérném (bár ez már csak közvetetten kapcsolódik ehhez a topichoz...)
És most már télleg kezdjük el a kezdő hsz-ba jűjteni a hibakódok jelentését és megoldásukat (rövidebben, mint azt a kolléga ide másolta)
ha ki van gyűjtve, akkor vki bemásolja a modit keresek totyikba és meg is van
két 8-assal kezdődő kódunk már van -
qtrica
aktív tag
Hogyan hárítható el a 81000365-ös, a 8100035b vagy a 80072EFD hiba?
1. Válassza az Eszközök menü Beállítások parancsát.
2. A bal oldali listán kattintson a Kapcsolat elemre.
3. Kattintson a párbeszédpanel Kapcsolat beállításai részén levő Kapcsolat tesztelése gombra.
Ha úgy dönt, hogy lehetővé teszi a Kapcsolódási hibaelhárító számára a rendszer vizsgálatát, akkor az megkeresi a kapcsolódási problémákat, és az elhárításukra alkalmas lépéseket ajánl fel.
4. Lehetőség: Speciális hibaelhárítás
Az adott típusú kapcsolat hibáinak elhárításához kattintson a Speciális beállítások gombra. A Speciális kapcsolódási beállítások párbeszédpanelen győződjön meg arról, hogy az adott kapcsolattípus beállításai megfelelőek. A kapcsolat teszteléséhez kattintson a megfelelő Tesztelés gombra. Kattintson az OK, majd ismét az OK gombra.
5. Kattintson az OK gombra.
Ha ezeket a beállításokat adja meg, az MSN Messenger megpróbálja a Microsoft® Internet Explorer kapcsolatbeállításait használni.
6. Próbáljon meg újból bejelentkezni az MSN Messenger rendszerbe.
forrás:http://messenger.msn.com/Help/
Talán a fentiek. -
Bencom ™
őstag
fura... jön a szilveszter, minden tökéletesen működik, semmi nem lassú, az MSN i simábban megy mint valaha, egyedül a freemail nem elérhető, de az már két napja
pont msot, mikor fontos leveleket várok
na mind1, ha elmúlik ez az egész, akkor talán jó lesz ,addig is BUJJÉK mindenkibe
és kevesebb MSN-es hibát a következő évre! -
Bencom ™
őstag
erre még mindíg semmi?
csak nekem lépeget ki az MSN?
amúgy azóta megoldódni látszik a kérdés.
ADSL-ünk van, ami nem függ a telefontól, ez az elmélet... de gyakorlatilag amint felveszi a faterom a telefont, és elkezd beszélni valakivel, a net teljesen meghal.
nincs köze egymáshoz, mégis csak akkor van... apám kötötte a netet, mert ő az ex-matávos, de hol a hiba a bekötésben akkor?
mert hogy mondom, semmi köze nem kellene legyen a telefonnak és a netnek, mégis amint elkezd telefonálni, a net megáll.
ötletek?
kábelesek, matávosok előnyben -
Bencom ™
őstag
velem is előfordult már.
ha egy olyan emberrel beszélgetsz, akinek vagy nagyon színes a neve, vagy fura karakterekből áll, vagy más leosztású billentyűzetről ír, és kijelölsz valamit abból amit ő írt, illetve rákattintasz a nevére, de van hogy csak magától, ha sokat beszélsz vele, a billentyűzeted hozzá igazodik és átáll.
rengetegszer fordult már velem elő, mindíg ilyen körülmények között, ellenszere nincs (max ha átnevezed a felhasználót, hogy ne a nevét lásd, hanem egy általad adott becenevet) de visszaállítás egyszerű az alt+shift-tel.
ennyit tudok a problémáról.
Klambi : a legegyszerűbb megoldás, ha arról a gépről nem MSN-ezel!
deam lehet, hogy már be voltál jelentkezve, és a másik gépen ezért nem engedte, hogy ne lépjen fel anomália...
biztosa, hgy kijelentkeztél a másik gépen, mielőtt ott próbálkoztál?
u.i.: lassan ki kellene gyűjteni ezeket a hibakódokat első hsz-be, h melyik mit jelent naggyából...
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
Hali! Lenne egy kérdésem, ami már hónapok óta nyomaszt!
Mikor valakivel beszélek, akárkivel, de az én msn címemről ,akkor a bill. néha vagy nekem vagy a partneremnek angol kiosztásúva válik..
ez a live msn-en van
ha odaülök a másik géphez, ahol 7.5 van, ott is ezt csinálja, és ez sajnos elég idegesítő tud lenni, nem tudják itt a májszterek, h mi lehet a probléma kulcsa?
előre is köszi!
[Szerkesztve] -
klambi
addikt
helló
1ik gépen nem megy az msn mert fojton azt nyomja ki hogy nincs helyes átjáró
csak a web messenger megy...
a hibakód:80072efd
ha valaki tud segíteni akkor szóljon pls! -
Blurred
csendes tag
Hi!
Lenne egy kérdésem az itteni ''MSN-guruktól'' >
Lehet e immunizálni a letítlást, azaz hogy mindenkit lássak aki jelenleg Online van?
Választ előre is kössz! -
b.gery22
csendes tag
Sziasztok.Van egy kis problémám.Nem tudok bejelentkezni Msn-re ,mert azt irja ki ,hogy a ''tözfal megakadálozza a kapcsolódásban''.Én már meg próbáltam a vezérlőpultban beállítani,de nem sikerült.Nagyon megköszönném ha irnátok minnél hamarabb.Előre is kössz a választ.
-
GodHeart
senior tag
az msn nektek sem megy!?
-
Bencom ™
őstag
ezt valami beállítási hiba okozhatja. A winfos kedvelt szokása, hogy a neki nemtettsző programokat ilyen hibaüzenettel eldobja (főleg játékokat, durvább esetben az explolert) ha sok ilyen van, akkor formatC és vagy win reinstall, de mivel ez neked pont emiatt van, ezért nem tudok ötletet adni
mzx: attól függ mire használtad az MSN-t
ha azt sem tudtad, mi az, akkor valószínűleg nem is fog hiányozni
[Szerkesztve] -
mzx
senior tag
hali !
egy láma kerdesem lenne:
Mi az az MSN Toolbar? -
bonat
senior tag
Sziasztok!!
Nekem olyan gondom lenne...hogy újraraktam az egész XP-t...és felraktam rá az MSN 8-at.
Mikor felakarok jelentkezni....kijön egy ''Hibát észlelő ablak, kellemetlenségért elnézést kérünk'' és leáll az egész.....
?????
7.5-nél is ezt csinálja...
Kép link:[link]
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
egyik ismerősömnek volt egy olyan MSN-pach-e, hogy nem csak 3 képet (fájlt) lehetett fogadni egyszerre, mint alapon, hanem amennyi a csövön kifért, de azt nem tudtam megkérdezni, hogy honnan szerezte... nem tudna valaki nekem vmi ilyesmit szerezni?
-
grimberdn
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudja orvosolni valaki a problémámat nagy szükségem lenne a segítségetekre!!
A problémám az, hogy telepítettem kb egy hete a live messenger legújabb 8.1 BETA változatát. Nagyon szépen működött teljesen o.k. volt minden. Aztán gondoltam egyet és csináltam magamnak egy msn space tárhelyet, nemtudom hogy ennek van-e Valami közze a dologhoz ,de azért leirom.
Szóval a probléma ott kezdődött , hogy egyik nap be akartam lépni az msnre ,utánna a partnereim megjelentek, rá akartam kattintni az 1ik partneremre és az msn teljesen befagy! Prociterheltség az egekben (100°%) és az msnel nem tok semmit csinálni , csak a feladatkezelöben kiírtani.
Nem hiszem hogy a programmal vagy a gépemmel lenne a baj, mert más azonosítóval be tudok lépni a saját gépemen azzal nem is fagy le....Azt is probáltam már, hogy másik gépröl lépek be az én azonosítómmal, de akkor teljesen jól működik...
Teljesen nem értem az egésszet! Kérem segítsetek!!!köszi:grimberdn -
Bencom ™
őstag
válasz
[HUN]Zolee #105 üzenetére
ugyanezt én is elmondtam, de úgy látszik, nem felelt meg neki
-
kuncee
csendes tag
Hi mindenki!
Milyen meglepő, de volna egy kérdésem.
ZoneAlarm Security Suite van fennt, a legújjabb ha minden tutti, és a Messenger pedig nem hajlandó fogadni a smilekat, meg a beszélgetőpartner képét sem, és ez így rém bosszantó, IM Security ki van kapcsolva ZAban, és még is ez a helyzet, pedig még fel is ismeri, hogy fut a Messenger, és nem. Aki tud rá valami megoldást(a cseréld le a ZAot on kívül, mert ha lehetne akkor megtartanám) az légyszi írjon.
Előreis Kösz!
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest