- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exy
tag
Nézd, nem mindenki csóringer aki idejön tájékozódni, vagy beszélgetni. Én például meg tudom fizetni az 1600$-os árszintet. Nem is tartom drágának összességében. Inkább például a Windet vagy az EeePC 1000-est tartom drágának 100e Ft árszinten. Ugyanis a beltartalom, a technikai paraméterek, a teljeítmény, a felszereltség a béka valaga alatt van. nincs benne DVD-író, de még egy vacak digitális monitorkimenet sem, hogy prezentációt tudnék róla tartani. Érted te ezt?
"Az 1000h meg a Wind pont felülről súrolja ez a határt."
Szerinted. Szerintem meg a 12"-ig és 1,5 kg-ig mindegyik belefér az ultrahordozható kategóriába. Sajnállak, de ezek a határok nem lebetonozott paraméterek kérdései, hanem egyéni kívánalmakéi.
"mivel kifejezetten (csak) netezésre van kitalálva"
Én eredetileg nem erre nyitottam a fórumot. Később lett csak hatalmi szóval ez a hüly enév, nogy netbook. Mivel mindengyik bookkal lehet netezni, ez egy marhasásg. Az ultrahordozható PC viszont kjifejező: UMPC. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Last Epoch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kés topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Apple Macbook Air M1 256 GB kiváló állapotban eladó
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest