- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sedo
tag
Hali!
Látom most az s205 a sláger, de abban valaki tudna segíteni, hogy az alatta lévő árkategóriában, mondjuk 70k-ig bezárólag mi a bestbuy?
11,6" 1366x768, HDMI ami feltétlenül szükséges, és hogy elbírja a win7-et, de alapból nyilván lehet oprendszer nélküli, vagy freedos, linux, tökmindegy.
Már ha van egyáltalán ilyen ebben az alacsony árkategóriában.Segítségeteket köszönöm előre is, minden jót!
-
K!$$rác
tag
ezt dobja ki .... nem találja a drivert de az a baj hogy én se
chipset drivert, mindent feltettem már xD és ennyi ... valaki nem tudna valami samsungos emailcímet ahol feltudnám venni a kapcsolatot velük mert semmi ötletem nincs már[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
addig oltottatok, mig eladtam az egy hetes atomos samsungot... itt egy hétig hirdettem, jófogás.hu oldalon drágábban, 1 nap alatt elment...
akkor uraim, acer d522 jó gép, nem gagyesz? ( esetleg ASUS Eee PC 1015B +5000 ért tehát 59900+áfa) vagy ajánlotok egy éppen aktuális pipec cuccot? ( lenovo.. )
[ Szerkesztve ]
-
kodad3
csendes tag
válasz CHIPman #14590 üzenetére
"A BIOS beállító program Boot Booster eleme segít rövidíteni az EeePc rendszerintításának idejét. Ennek ellenére, KÖTELEZŐ letiltani ezt a BIOS elemet, mielőtt bárrmilyen EeePc részegység cseréjét elvégezné (hardverbővítés)....."
a használati útmutató írja.. lehet ez lesz a megoldásom
-
CHIPman
nagyúr
válasz K!$$rác #14588 üzenetére
Nem mondta senki, hogy nincs fixen csatlakoztatva, de egy bizonyos csatlakozófelület akkor is kell, hogy legyen, nem lehet csak úgy rajta a nyákon, hogy még működjön is.
kodad3: 3 munkanapod van, hogy visszavidd a RAM-ot, ha meg neten vetted, akkor 8. Beviszed a boltba, és megmondod, hogy bővítse. Az már nem a Te dolgod, hogy ő hogy oldja meg.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
kodad3
csendes tag
Üdv!
Van egy kis gondom.... vettem egy asus 1001pxd-t 1 GB rammal. ma ki akartam cserélni a ramot a gépben.... ugye 2GB-sre... stimmel h ddr3-as h 1066Mhz.... és még ki is kértem az eladó segítségét és ő javasolta ezt a ramot. na most az a nagy helyzet, hogy nem működik a rammal a gép. :S be sem bootol ... világít a led h bekapcsoltam, de pl vinyón sincs semmi mozgás, hogy bootolna. most róla pötyögök (visszaraktam az eredeti ramot). nagyon kényelmes.. ma felraktam rá a netet is, nagyon tuti kis szerkezet,szóval a kütyüvel meg vagyok elégedve.mivel tudnám kiküszöbölni ezt a gondot? jól raktam bele a ramot, bekattant a tartójába, de nem akar működni. ja és egy kingston memóriáról van szó.
-
K!$$rác
tag
samsung N145 P-ben az SD kártyaolvasót hogy lehet életre kelteni? benyomom az sd kártyát látja a total commander de nem tudom megnyítni mert drivert nem talál hozzáá :S:S:S
-
K!$$rác
tag
Samsung N 145 P 02 [link]
Intel ® Atom ™ processzor N450 (1,66 GHz, 667MHz, 512KB) +2 gb 800mhz ram +kingston 96gb ssdnow v+100 svp100s2 SSD
-
K!$$rác
tag
megrendeltem az ssd-t meg a ram-ot is a netbookba
és olyan kérdésem lenne hogy win7 startert 32 bit vagy sima win7 32 bit-eset tegyek fel majd az ssd-re ..???mennyire lassulna a gép a sima win7-tel? 2 gb 800mhz-es ram mellett? -
CHIPman
nagyúr
válasz CoolBoy323 #14573 üzenetére
Hányas drivered van?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
marec1122
senior tag
szia!
mostanság én is elég sokat forogtam ebben a kérdésben én is kerestem magamnak a megfelelőt.az érintő elég felejtős vagy tabletpc vagy netbook bár vannak érintős netbookok de én személy szerint nem látom értelmét ráadásul elég drágák. vannak bizonyos ellentmondások az írásodban. pl nem igen lehet nagy teljesítményű eszközöket beletenni mert azok jobban fogyasztanak és pont a netbook legnagyobb erénye látná a kárát, lásd hosszú üzemidő. általában 0.3 Mp-es kamerák kerülnek a netbookokba én most próbáltam hát nem lehet szőrszálakat számolni de skypolni szerintem jó.
Ami az 5-6 évet illeti. Bár ez privát vélemény de ha lenne 3 millió forintom egy netbookra és ennek megfelelően vásárolnék az is elavulna 5-6 éven belül mivel a ma legjobb cucca jövő héten már csak a második.
A telepítőről annyit hogy bár lemezt nem adnak hozzá de általában van rajta egy rejtett partíció amiről lehet telepíteni. Ez kb annyit jelent hogy a winchester egy részén ott van a telepítő amit némi szaktudás nélkül akkor sem tudsz törölni ha akarsz.
Ennél a résznél volt egy kis gondom(250MB-es az már jó nak számít?). Én úgy gondolom hogy GB ra gondoltál és az a merevlemez(winchester) mérete. Ezeknél az eszközöknél amúgy teljesen elfogadható. Később ez is fejleszthető nagyobbra vagy ssd-re cserélhető.
A felbontásnál ugyan az a szitu. Az energiatakarékosság a lényeg.
Én persze ezzel nem sokat segítettem tudom. De úgy gondolom hogy itt-ott kompromisszum késznek kell lenned. És nem ártana egy tényleges összeghatárt írnod és az itteni srácok máris ajánlgatnának minden félét.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
CHIPman
nagyúr
válasz CoolBoy323 #14571 üzenetére
Kihúzol mindent abból a jackből amiből kijön a hang. Bedugod a fülest, végighallgatsz youtubeon egy számot, és megállapítod, hogy hallottál-e minden hangot, vagy valamelyik visszhangott.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
VADÓC
csendes tag
"Az aksija minél tovább bírja" - itt arra gondolok, ha utazok és menet közbe filmet szeretnék nézni rajta, még megtehessem anélkül, hogy lemerülne a műsor felénél az aksi. Nincs ennél idegesítőbb dolog, ha a legjobb résznél kapcsol ki a gép..:S
-
VADÓC
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kicsi netbookot vásárolni de a teljes kétségbeesés határán vagyok!
Szeretném, ha az aksija lehetőleg minél tovább bírná.
Szeretném, hogy viszonylag nagy belső memóriával rendelkezzen, vagy lehessen esetleg bővíteni.
Ha érintő képernyős az csak plusz előny, de gondolom az már nem ez a kategória.
Megfelelő kamerái legyenek, ha esetleg a barátaimmal skypolok is jó minőséget adjon.
Nézegettem ezeket a tabbookat is, de nem tudok elmenni rajtuk, hogy melyik volna jobb.
Igazság szerint van egy asztali gépem, és az meg is marad, így nem a netbookon fogok játszani, de zenét hallgatni, netezni, esetleg filmet nézni, pár dolgot le és feltölteni rá mindenképpen szeretnék.
Egy olyan kis mobil számítógépet szeretnék, amit 5-6 év múlva is használhatnék, mert nem avul el.
Jah, és az még fontos lenne, ha esetleg lenne hozzá telepítő lemez, vagy valami, hogy ha gond volna vele, ne keljen kilométereket utaznom vele egy nagyvárosig, hogy bele tudjanak nézni, és újra tudják telepíteni....
Nem tudom, hogy létezik e ilyesmi. Nem nagyon értek én ezekhez Mb-hoz, hogy mekkorát lenne érdemes, persze jó volna azért minél nagyobb..(250MB-es az már jó nak számít?)
És azért a felbontása se legyen nagyon gagyi, szeretném ha a kilyelzőjének szép képe lenne...Az már csak plusz pont lenne, ha létezne ilyen piros színben..
Bocsi, nő vagyok, nem tudom ennél jobban megfogalmazni, de már egy csomót járkáltam ez után. Minden eladó mást ajánl, mást istenít...És nem szeretném, ha átvágnának. Nem csak egy "netbookot" szeretnék venni, hanem olyat, ami valóban megfelel az elvárásoknak. DE úgy tényleg nehéz, ha az ember nem szakmabeli, és nem forog nap napjában ezek között...
Segítségeteket köszönöm! -
Krystal_s
addikt
válasz vscotina #14560 üzenetére
szia, grat jó választás, nekem is ez van...
a wifit az FN + F8 gombbal tudod ki-be kapcsolni, ugyanitt lehet a Bluetooth-t is.
a sok felesleges ,előretelepített programot ,amire nincs szükséged érdemes a rendszerrel induló folyamatoknál letiltani, mert kicsit belassítja a rendszer betöltést és aztán a rendszert is.
ha vmelyik programot nem ismered nyugodtan kérdezz, én már elég jól kiigazodom rajtukbiztos h rejtett partíción van a rendszer backup ? nekem a D: partíción a HDDRecovery mappában...6,39GB
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz CoolBoy323 #14566 üzenetére
Próbáld meg légyszi, hogy ha bedugod a kimenetbe jack elosztó nélkül, akkor teljes hangot kapsz-e! Nekem Asuson Conexant karival nem megy se Samsung, se Apple fülessel.
-
aag
őstag
válasz feliks #14557 üzenetére
Igen, például olyan ember, aki csak böngészni akar, plusz office-t használni (ilyet első körben is több mint 20at ismerek), de a lehető legolcsóbban akarja mindezt nem létezik. Ugye?
Én ilyet nem ismerek egyet sem. Például mindegyik akar majd használni Youtube-ot. És a GMA3150-knél már 720p-nél, vagy felette megáll a tudomány. Akadozó a lejátszás. Élvezhetetlen, használhatatlan.
2011 év közepén vagyunk. Nem szabad Atomos gépeket vásárlásra tanácsolni senkinek sem, amikor ugyanannyiért, vagy csekély felárral lehet kapni AMD-s netbookot, ami minden feladatot, többek között az előbb említettet is tökéletesen műveli. Pont.
Remélem erről többet nem esik itt már több szó! Ha mégis, abban én már nem veszek részt. Személyeskedéssel pedig nem mész semmire sem. A következő alkalommal szólni fogok egy moderátornak.
[ Szerkesztve ]
-
vscotina
aktív tag
szervusztok!
sok sok tépelődés és olvasgatás után végül is kis Toshiba lett a befutó. [link]
Nagyon megvagyok vele elégedve. Furcsa, hogy nincs külön wifi lekapcsoló gomb, picit zavaró a "0" és a hosszú "Í" betű megkeverése, de majd igyekszem megszokni. Most még furcsa a Toshiba sok egyéb programocskája, de még nem mertem leirtani róla, Félek, hogy utóbb ha kellene, nem tudom visszarakni. Nem tudom, hogy hogyan működik a rejtett partíción lévő anyag. Win7-esem sem volt még, tehát szokom és tanulom. Maga a gép, nagyon szuper.
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
feliks
senior tag
Igen, például olyan ember, aki csak böngészni akar, plusz office-t használni (ilyet első körben is több mint 20at ismerek), de a lehető legolcsóbban akarja mindezt nem létezik. Ugye? Neviccelj már. A te szavaiddal évle: "Butaságot írtál. Már megint "
Tekintve, hogy majdnem 500 kommenttel szórtad meg a fórumot kevesebb mint 3 hónap alatt, ennek a nagyrésze beszólás, és más leszólása, feltételezem, hogy se rétet, se tehenet nem láttál még életedben, így nem példálózz vele. Nem értem, miért kell kitartóan nevetséges dolgokat állítanod egy topikban..
[Be Happy]
-
K!$$rác
tag
Valaki tudna ssd-vel kapcsolatosan segíteni ismét a Samsung N145P netbookba szeretnék vinyót cserélni valami 64gbosra SSD-re mert a 128-as drága :S:S meg úgyse adatokat akarok tárolni rajta és szerintem egy 64GB-os SSD+ egy 32 GB pendrive-val jobban járok mint egy 128 gb-os SSD-vel
jelenleg ilyen vinyó van benne gyárilag ... egy RETEK [link]
[link]
ami most benne van HHD az SATA-1-es és az ssd-k meg általába SATA 2-es csatolófelülettel vannak ellátva.. ebből valami gáz lehet ? hogy esetleg a netbook alaplapja nem kompabilis az SSD-vel?ezeket néztem ki de ha valaki tud jobbat az megoszthatná vele, meg azt is hogy mire kell figyelni ssd vásárlásánál? a vezérlő lapka típusa mennyire számít?
[link]
[link]ennél látom hogy cache: 64MB
ami azért nem rossz a többinél nem láttam argepen de jobban utána néznék tuti meglenne (Y)
[link] Nem tudom van-e trim támogatása :S:S
[link]
annyi van mint égen a csillag tanácstalan vagyok Help
Lényeg tovább bírja az aksi,és gyors legyen és olyan 30 K körül[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Van valakinek Aspire One 522-ese vagy más Conexant hangkaris hasonló gépe? Érdekelne egy dolog, az illető legyen szíves egy PÜ-t írni.
-
aag
őstag
Én 10.10-es használok és kb ugyanolyan gyorsnak találom mint az XP-t, az 1GB is bőven elegendő a számára (ilyen szempontból valóban gyorsabb, mint a windows 1GB-al). Talán a letöltés az amiben sokkal gyorsabb, de ez nem mindenkit érdekel. Én a biztonságban és az ingyenességében látom a tényleges előnyét. Senki sem született tolvaj, szívesebben használnak az emberek jogtiszta, de pénzbe nem kerülő szoftvereket, mint lopott windowszt és lopott officot. Mondhatom, hogy például a LibreOffice manapság már többet tud, mint a picopuha igen borsos áron mért offica. Történt nemrégiben például, hogy egy bonyolult PDF dokumentumot kellett átszerkesztenem. Rákatt a bal egérgombbal, és máris csináltam. A picipuha offica hozzá se szagol az ilyesmihez.
-
marec1122
senior tag
válasz CoolBoy323 #14550 üzenetére
feldolgoztam. uj kérdés: van a gma 3150 hez vmi directx vezérlés. ha van melyik és honnan érdemes letölteni?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
kéne egy kis help. a netbookomban egy jack bemenet van és azt írja hogy mikrofon/füles. van olyan eszköz ami mindkettőt tudja egy jacken?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
aag
őstag
válasz feliks #14533 üzenetére
Ha valaki semmilyen médiával kapcsolatos tevékenységetnem akar folytatni, akkor kiválóan jó a GMA is
Akkor igen, de 2011-et írunk. Könnyebb zöld tehenet találni a mezőn, mint olyan felhasználót, aki semmilyen médiával kapcsolatos tevékenységet nem akar folytatni. Butaságot írtál. Már megint.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy icipicit tegyél hozzá, és vedd a másodikat. Nagyobb képernyő, nagyobb felbontás, több ram, jobb oprendszer. Ha az elsőt 1 helyett 2 giga rammal kéred, akkor az is vagy 2-3 ezressel többe fáj. Úgy már nem is olyan nagy a különbség. Persze semmi közöm hozzá, nem akarok a tárcádban vájkálni....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Azt írod, hogy elsősorban nem "teszkógazdaságos" érdekel, hanem normálisabb.
Akkor ugye az egymagos rettenetek kieshetnek, azokkal szinte minden normálisabb videó akad (nem flémelek, itt van mellettem egy ilyen példány, így tudom...), meg netezéskor a fullosabb flash-sel oldalak is.
Van két nem túl drága Acer, az egyik 10 collos, a másik 11,6-os, ráadásul az utóbbihoz Win7 Home Premium jár, nem csak Starter, és 2 GB a memóriája. Ezek már nem rossz gépek. Ennél följebb az E-350-es Lenovo S205 van ebben a ketegóriában, jogtiszta oprendszerrel, de sajna csak egy giga memóriával. Ugyanez beszerezhető - más boltból - 100.000,-ért akár 4 GB rammal, de oprendszer nélkül, kevésbé ismert cégtől.
Vagy ugyanez a tudás Sony Vaio-ban úgy 130-140.000,- pénzért hozzáférhető.
Már csak a pénztárcád dönt, ezekkel nagyon nem lehet méllé nyúlni.
Szerintem.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz K!$$rác #14536 üzenetére
Teljesen fölösleges törnöd magad. A memória frekvenciáját, időzítését nem tudod a BIOS-ban állítani, mert nincs olyan menüpont benne. Szerintem 667-eset vegyél, azzal biztosan nem lesznek kompatibilitási gondjaid. Én Kingstont vettem az N150-embe. XP valóban gyorsabb valamivel, de pl. Win7-hez sajna még így is elég kevés ez a vas....
Annál több teljesítményt sehogyan sem fogsz kapni, mint amit láttál a "kölcsön" 2 GB rammal.
Jah, bocs: A tiédben gyárilag 800MHz-es van. Akkor olyat vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Barátnőnek filmnézésre netezésre keresek netbookot.
Viszonylag egyszerű gép kellene, de azért nem tesco gazdaságos szint
2magosoknál mi most a "belépő" kategória, amik már vállalható darabok?Köszi előre is!
Üdv!
-
K!$$rác
tag
Olyan kérdésem lenne hogy RAM-ot szeretnék bővíteni a Samsung N145 P jp02Hu netbookomba,jelenleg egy 1gb ddr2-es 800mhz-es ram modul van benne[link]
itthon már kicseréltem egy 2gb-osra 667mhz 1 napra aztán vissza tettem a laptopba amiből kivettem kiváncsiságból...és gyorsabb lett valamivel, HD-s filmeket elvitte de gondolom hogy egy 2 gb os 800 mhz CL5ős rammal még jobban hasítana ...
Hol rendeljem meg(neten) [link]Márka mennyire számít? és hogy CL5 vagy CL6 ez mennyire venném észre , pl filmeknél...?[ Szerkesztve ]
-
feliks
senior tag
Annó még azért léptem le erről a fórumról, mert untam, hogy úton-útfélen a te kommentjeidet kell kijavítanom, de most ismét erre tévedtem, és ismét javítanom kell..
Ha valaki semmilyen médiával kapcsolatos tevékenységetnem akar folytatni, akkor kiválóan jó a GMA is, nem érdemes megtéveszteni másokat. Nem jó, ez tény, de azért távol áll attól, amennyire lehúzod.
Az Intel N570-nel szerelt gépeknek igenis van létjogosultságuk, és nem 15e körül, ahogyan azt te írtad, hanem 60-70k-s áron. Nvidia ION-nal pedig bőven jó tud lenni egy N570-es gép. (ezt azért írom, mert amire válaszoltál csak a processzorra vonatkozó kérdés volt)
[Be Happy]
-
_Lezly_
csendes tag
Megváltam a X120e-töl, pedig nagyon egyben volt az a kis gép, csak ez a E-240-es proci...
Szeretném megkérdezni a kedves S205-ös tulajokat, hogy milyen típusú, márkájú memóriát raktatok bele, amit fel is ismert a gép, mert nem akarok pórul járni, ha rossz memóriát próbálok belerakatni?
Sajnos csak a bolt szervizében cserélik a garancia megtartás miatt, de horror áron adják a memóriákat így én szeretném vinni, csak jó lenne tudni milyet, ha már darabokra szedik a csere miatt...
Segítségeteket elöre is köszönöm!
-
wandor0930
aktív tag
Egyébként a tonervilag-tól rendelt már valaki, megbízható oldal?
Mert találtam ott egyéb "finomságokat" is. -
wandor0930
aktív tag
válasz Bogyó bá' #14524 üzenetére
Hát igen, az oprendszer nélküli tényleg jobban megéri.
Nagyon off-ra:az a baj, hogy nekem ha kell akkor sürgős lesz és nem ér rá mondjuk még egy hónapot
Méginkább OFF-raekem főként azzal van a problémám hogy oprendszert usb-ről még soha nem telepítettem, és bár hosszabb távon úgyis veszek mellé külső írót, ha 100-at kiadok a gépért akkor az leghamarabb egy hónap múlva fog beleférni.
-
rakal
senior tag
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Erről a netbookról mi a véleményetek? Internetre, meg fényképek tárolására lenne használva. Nagyon ritkán esetleg Photoshop. Természetesen nem rózsaszínben gondoltam a dolgotSamsung Galaxy S3 Marble White
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz wandor0930 #14523 üzenetére
Oprendszerrel 110-ért
van, és abban sajna csak 1 GB a memória, mondjuk érdemes 3-4 ezret ráfizetni a bővítésért....
De úgy gondolom, hogy egy egész kategóriával följebb van teljesítményben, mint egy 2 magos Atom, vagy C-50, amik max. 20000-rel olcsóbbak. De hát a pénztáca az nagy úr...(Nagyon OFF: én egy ilyen oprendszer nélkülire gyűjtögettem, de közbeszólt a sors: most hétvégén megláttam leárazva egy nagyon pöpec aluvázas bringát, és elszórtam rá az eddig összegyűjtött pénzmagot... innentől kezdve esélytelen, hogy akár fél éven belül vegyek egy Lenovot, vagy bármit.)
Méginkább OFF: torrentezni sem igazán legális, méregdrága Windowst használni sem "kötelező"....
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz Bogyó bá' #14518 üzenetére
Köszi a választ, én is néztem már és rágódom rajta csak kicsit sokallom az árát oprendszer nélkül.
Ezért érdekelne az hogy az amd-c50- AMD Radeon HD 6250 kombó vagy az atom550-intel 3150 párosítás tudj-e teljesíteni az igényeimet, mert ezekből van bőven választék.
A lényeg igazából az volna hogy torrent mellett használható maradjon a gép, csak azt nem tudom hogy a torrentezés az memóriát vagy a procit igényli-e jobban.
-
ManY
senior tag
hellosztok
szerintetek ez a netbook akarmilyen fullhd mkv t v BD ripet eltudna vinni egy fullHD s projektorra kotve?
illetve tudnatok mondani valamit az uzemidejerol minimalis terhelessel
full terhelessel es mkv val?
rola lenne szo: ACER Aspire One AO522-C5DKK 10, 1" / AMD Brazos C-50 Dual Core 1, 0GHz / 1GB / 250GB / Windows 7
[link] -
marec1122
senior tag
válasz kodad3 #14517 üzenetére
én most próbáltam az edigitallal dűlőre jutni valami nagyon hasonló netbook ügyében. hát lassúak értetlenek és még finoman fogalmaztam. Írtam is panaszt emailben amire a szokásos sablon duma érkezett. Ezen felbuzdulva én az ipont választottam. pl. ha szeretnél 2 giga memóriát a netbookodba online rendelés esetén a következő az ügymenet.
-megrendeled
-elküldik neked Pestről
-visszaküldöd a szakszervizükbe Pestre(önköltségen)
-és kb 1-2 hét múlva megkapod a jól megutaztatott terméketugyan ez iponnál
-megrendeled
-és az új memóriával kiküldikCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz wandor0930 #14516 üzenetére
Vedd úgy, hogy megtaláltad álmaid gépét....
kodad3: AMD-s, de egyrészt olyan harmatos, mint a babafing, másrészt ahhoz képest még ráadásul drága is...
[ Szerkesztve ]
-
kodad3
csendes tag
http://www.edigital.hu/Netbook/Asus_eeePC_1015B-BLK064S_netbook_+_Ajandek_tok_+_Windows_7_operacios_rendszer_-p261058.html
erről mit gondoltok? ez már AMD-s
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom az érdeklődők sorába.
Netbookot(vagy subnotebookot) keresnék 100 e-ig.
Igazából a 12" környéke lenne ideális, de kíváncsi lennék a véleményetekre.Laptopról váltanék át mert előtérbe helyeződik a mobilitás, de ennek ellenére akkuidőben a 4 óra körüli érték bőven elegendő.
Kicsit félek a váltástól, hogy kicsi lesz ezért örülnék jobban a 12" körülinek, de másik szempontból pedig attól félek hogy teljesítményben lesz nagy a visszalépés.
12"-on az átlagos config amd-c50, AMD Radeon HD 6250 (itt konkrétan az Acer Aspire One AO722-t néztem)Viszont ha lemegyek 10"-ra akkor esetleg találok-e erősebbet ebben az árban?
Konkrétan atom-ion párosra illetve az amd-e350-AMD Radeon HD 6310 párosra gondolok (de azért ott van még az atom-intel 3150 is, nemtudom az igényeimet mennyire elégítené ki).Amire használnám:
-főként böngészés és office
-torrent futna rajta(ez szinte mindig)
-ha nagyon unatkozom nem árt ha elmegy rajta egy-két online játék
-illetve videók, felbontásban elég a 720p, de hdmi csatlakozó jó lenne
ezek mellett elég sokat menne, akár napi 10-12 órát, de természetesen ennek legalább felét konnektorrólSzerintetek ez megoldható, vagy maradjak inkább a notebooknál?
Ha megoldható mit ajánlanátok?Teljesítményben amit talán ideálisnak tartanék az a ASUS EEE PC 1015PN de ezt nem nagyon látom itthon sehol :S
Köszi,
Zoli -
QG
tag
válasz Motaba78 #14511 üzenetére
ugyanez valahol kevesebb Vindózzal és több memóriával?
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
apatyas
Korrektor
válasz Motaba78 #14510 üzenetére
Már euróban van a 300, és 100k-ból ki is jönne. Főleg akkor szembetűnő, ha összehasonlítod a többi modell pl BLK049M árával akkor rájössz hogy lényegesen alacsonyabb mint azoké.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Csocsesz75
őstag
válasz Zoroaszter #14497 üzenetére
Nekem az említett Toshiba van, csak jókat tudok róla mondani, igaz csak netezésre meg HD filmek nézésére használom.
-
Motaba78
addikt
normális forrásból lenovo s205 lehet esetleg a te választásod
ez pl normális megbízható hely. -
QG
tag
E350es nettopot keresek, 13 colig, magyar billentyűzettel, 110 alatti áron.
Létezik ilyen?
Az előttem szólóé remek lenne, kivéve a billentyűzetet.[ Szerkesztve ]
“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
apatyas
Korrektor
-
beci
őstag
Sziasztok.
60-70 között(de inkább 60) keresnék netbookot,wifi,kamera,jó aksi,meg a szokásos. Van ilyen?Ehhez mit szóltok? [link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zoroaszter #14497 üzenetére
1 magos Atomos gépeket nem ajánlunk, így 2011 dereka táján. Nem annyival olcsóbbak, mint amennyivel használhatatlanabbak (lassabbak, gyengébbek...) a többinél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest