-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Én 10.10-es használok és kb ugyanolyan gyorsnak találom mint az XP-t, az 1GB is bőven elegendő a számára (ilyen szempontból valóban gyorsabb, mint a windows 1GB-al). Talán a letöltés az amiben sokkal gyorsabb, de ez nem mindenkit érdekel. Én a biztonságban és az ingyenességében látom a tényleges előnyét. Senki sem született tolvaj, szívesebben használnak az emberek jogtiszta, de pénzbe nem kerülő szoftvereket, mint lopott windowszt és lopott officot. Mondhatom, hogy például a LibreOffice manapság már többet tud, mint a picopuha igen borsos áron mért offica. Történt nemrégiben például, hogy egy bonyolult PDF dokumentumot kellett átszerkesztenem. Rákatt a bal egérgombbal, és máris csináltam. A picipuha offica hozzá se szagol az ilyesmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged