- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz Motaba78 #19253 üzenetére
Van ablak az alján de nincs értelme...
Nem lehet bővíteni,de 4 GB-nál minek több?Ha meg véletlenül kifekszik a RAM,legalább újul az egész lap.
Nemtudom mennyit csal a win,de 86%-nál jósol 7 óra 46 percet,úgy hogy itt a ph!-n irogatok,kattintgatok mindenfelé,tehát valamennyire van használva a proci is,igaz feltettem alulfeszelve a brazostweakert.[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
válasz Motaba78 #19242 üzenetére
Szerintem jó ár ennyiért.
Ha azt veszed, hogy Asus 1015BX ugyanezzel a belsővel, de csak 10colos 1024x600-as, op rendszerc nélkül 70 ezer. Ez 11col, 1366x768, több ram, nagyobb HDD. Csak az oprendszer kb 25ezer.Aki nem ad érte 75-öt az nem is akar venni, csak keresgél.
(Szerintem )
-
hege1989
tag
válasz Motaba78 #18909 üzenetére
Az jó lenne köszi.
Barátnőmnek nagyon szerettem volna egy
Acer AO 522-t szerezni zöldben, de már sehol sem találok ilyet újan.Az 522 helyett viszont most két típus közt hezitálok:
asus_eeepc_x101ch
asus_eeepc_1015bxGondolom a te ajánlatod inkább a 1015bx lenne.
Ha valakinek van olyan netbookja mint amit elsőként linkeltem az kérem ossza meg
a tapasztalatait.[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
hege1989
tag
válasz Motaba78 #18905 üzenetére
Azért érdekelne mert egy ilyet [link] szeretnék venni és nem tudom mennyit bír. A felhasználói programok és az OS is rendesen fut Aeroval? Mennyi a memóriafoglalás átlagosan?
Ja és azt nem tudja valaki, hogy lehet-e még valahol Acer asipre one 522-ből zöld színűt kapni C-60 procival(nem használtat)?
http://hardverapro.hu/tag/hege1989
-
gps76
őstag
válasz Motaba78 #18375 üzenetére
Nem lehet úgy testreszabni,mint pl.: firefoxot,annyi szűrőt,kiterjesztést - amik hasznosak - hozzátenni.Cáfolj meg ha nem így van.
A 722 mennyire melegszik,mert nem hőcsöves hűtés van,mint az E sorozatban?
A wifijét megnéznéd milyen tipus?
Akkuidő hogy alakul?[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz Motaba78 #18122 üzenetére
Tköm tudja. 4-5 év múlva visszatérünk rá.
..vicc nélkül, szerintem festett. Ha, ésszel használja az ember, 5-6 évig nem látszik rajta a használat. Mondjuk sokat nincs használva, általában édesanyám használja.
De, a matt / fényes fekete is ugyanúgy csúnya, ha megkopik."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
roberto211
őstag
válasz Motaba78 #17833 üzenetére
nekem is tetszik nagyon a tab. Mondjuk szerintem se nagyon rémálom a gépelés rajta, mert volt már a kezemben tab és egész könnyű volt rajta gépelni, meg a "kis" smartphoneokon is (sgs,ace,x10) tudok rendesen normálisan gépelni, böngészni,stb. Természetesen mindenképpen a 3g változatot venném mert szeretnék rá mobilnetet előfizetni, ... Meg a másik hogy nem nagyon lassulna be szerintem azért nvidia tegra 2 vel felszerelt cuccról beszélünk, 2magos, és ha jól tudom 1giga ram. Meg a thome jó áron is oda adja.. Tehát lehet az lesz. Netbook a fizikai billentyű miat tetszik, meg valamiért de nem tudom megfogalmazni miért. Mind a kettő tetszene de a pénztárcám nem engedi h mind a kettőt vegyek.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
netreg
tag
válasz Motaba78 #16645 üzenetére
Igen tudom, de a gép össz. fogyasztása sem kisebb, sőt több, mint az intelesé. Azt írták a tesztben, hogy nem elég rugalmas a teljesítményszabályozása...
Persze ha gyorsabb, akkor evidens, hogy többet fogyaszt, azonban ezt nem minden teszt mutatja ki, sőt. Amúgy mikre jók a tesztek? Nem teszteket fogunk rajta futtatni. Fontosabb, mit tud a hétköznapi használat során. Egy ilyen teszt érdekelne vagy saját tapasztalat, aki mindkettőt meghajtotta már. Ja igen: NEM játék, NEM HD.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
Gabor970
addikt
válasz Motaba78 #16581 üzenetére
végülis mindegy, mert úgyis csak akkor veszek, ha megvan az NP350-es samsungra való. (tulképp meg is van, csak még kell kb 50e Ft +, hogy ne ürítsem le teljesen a pókerszámlám) Az meg 64 bitessel jön, és 4giga rammal. Nem bánnám az 500-as vinyót, de ha 320-as, majd ahhoz igazítom a nyújtózkodást.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
félisten
válasz Motaba78 #15963 üzenetére
"...minden továbbii nélkül tudsz megfelelő programmal."
Ilyenre gondolsz - Easeus ?"...az oprendszer alól tudsz egy biztonsági lemezt készíteni a feltelepített rendszerről."
Külső meghajtót még nem szándékozom venni, úgyhogy ez ki fog maradni. Persze, ha újratelepítem a rendszert, azt gondolom ugyanúgy a saját partícióról megoldja, úgyhogy ez nem nagy érvágás.Boot pendrivenak meg utánanézek...
Köszi a választ!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Motaba78 #15808 üzenetére
olcsóbban c60-c62, drágábban e-350
Ezt eddig is tudtam...
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy pl. párhuzamosan futó programok, netes flash-alkalmazások, HD videók esetén tapasztalható-e észrevehető akadás, lassulás."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Hasi
csendes tag
válasz Motaba78 #15715 üzenetére
Pont erre akarom használni. A suliba kell, hogy laptoppal írjak az órákon... Esetleg netezni, de ezek a gépek pont erre lettek kitalálva --> netbook Esetleg még utazásnál filmet nézni.
Én biztos hogy fel teszek rá egy Windows 7-et vagy 8 bétát, de erről senki sem fog lebeszélni
Csak az ár miatt kérdeztem, de az oldalon szétnéztem és csak sokkal drágábban árulnak ilyesmi netbookokat...
[ Szerkesztve ]
-
Bitlisz
aktív tag
válasz Motaba78 #15656 üzenetére
Ja, közben olvastam róluk...
Nade, ez vicc, hogy akkor kb 110ezer körül kezdődik E-350-el bármi...annyit nem fogok E-350-re költeni, az tuti...
Most nem azért, de akkor itthon megint "szabadrablást" rendeznek? Ehh...
Mellesleg a memót nem asztali gépből venném ki.
-
Krystal_s
addikt
válasz Motaba78 #15485 üzenetére
ezt nézem most és fura, mert itt jobb értéket kap az Intel.
videocardbenchmark.net
Intel HD Pentium U5400: 194
Radeon HD 6290: 191
Radeon HD 6250: 189próbáltam frissíteni a driver-t ,de a Toshiba weboldalán ez a legújabb. az Intel oldalán pedig ,ami újabb lenne, azt nem engedi telepíteni a win7...
-
Krystal_s
addikt
-
sagit
veterán
válasz Motaba78 #15292 üzenetére
Rosszul értetted amit írtam, ha két slotod lenne és a gépben gyárilag 1 v. 2gb ram lenne nem kéne kiszedni és nem válna feleslegessé mert tudnád 3ra (vagy 4re) bővíteni. Így hogy csak 1 slotod van a gyári ram feles lesz, és adhatod el gombokért vagy a fiókban landol és veheted a 4 gb-ot... Erre gondoltam
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
atala
addikt
válasz Motaba78 #15216 üzenetére
Én napi 2-3 órát fogom használni, outlook expreszel letölteni a leveleket, válaszolni rá, valamint excellbe bevinni adatokat. Valszeg minden nap hordozni fogom. Ezért is fontos, hogy ne legyen túl kicsi a kijelzője, hogy kifolyjon a szemem de ne is legyen 15 colos dög nehéz gép.
-
bajtokarpi
őstag
válasz Motaba78 #15120 üzenetére
Üdv.!
Utána lestem, és elég jó kis masinának tűnik. Na most lenne pár kérdésem. Milyen operációs rendszert érdemes rátenni, mert a Windows 7 startert sokan lehúzzák? Másik, a masinában amit vennék, csak 1 gb ram van, na most szívem szerint minimum 2, de inkább 4 gigányi ramot belepakolnék bele. De úgy tudom, hogy a starter csak 2 gigáig látja a ramot. Nos milyen, és mekkora ramot érdemes bele vásárolni?
Köszönöm
Mercutio, throme köszönöm a segítségeteket!!!
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
Throme
veterán
válasz Motaba78 #14886 üzenetére
Az azért fura lenne, hogy mindenhol (acer oldalon is) C-50 procival hirdetik és az acer szó nélkül meglepné a kedves felhasználót. Semmi reklám vagy árnövekedés...
Szerintem a tesztprogram hibázik. a win-re nem tudok magyarázatot.
Vagy a gyárban elkevertek egy tálca cpu-t és remélem az enyém is C-60-nal jön
nemsokáraA C-50 1 GHz, a C-60 1,2 - 1,3 GHz körül van, még ezt érdemes megnézni.
-
turcsikg
csendes tag
-
Krystal_s
addikt
válasz Motaba78 #14716 üzenetére
jó látni ezt a videót...nem is tudom h funvideónak vagy inkább már szánalmasnak nevezzem. ilyen alap dolgok ,mint a ram ,hdd csere és ennyire szét kell szedni hozzá ? nem is a szétszedés, hanem ahogy ! nem sok kell h a billentyűzet eltörjön...na meg a touchpad melletti rész lol. a pasinak az a mini körme is beletörik...ilyenek a Dell komolyabb gépei is ? hála ég h nem vettem Dell minit. komolyabb gépnek viszont azt akartam. nem szerelni akarnám, de sztem egy ram, vinyó csere és a venti portalanításhoz nem kéne azért szervizbe menni pff. ez a videó...nem hiszem el. ez veri a Sony Vaio gépemet is...
anno a szalagkábelt én is ki tudtam szedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest