Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Attól függ, mire használod. Ha van normális teljesítményű géped otthon, és a notin nem a nasa kódjait akarod visszafejteni, sem repülőgépet tervezni, akkor szerintem érdemes lehet.
Nálam legalábbis elsődleges a méret és a súly, nekem nem azt jelenti a hordozható gép, hogy egy ember segítség nélkül is meg tudja mozdítani, hanem, hogy nem, vagy alig zavar, ha nálam van. DVD-t írni, filmet kódolni meg hasonlókat úgyis otthon kényelmesebb, meg nekem nincs is rá szükségem útközben. Internet kell, szövegszerkesztő, látható kijelző, használható billentyűzet és akkuidő. És mindez tudjon többet vagy legyen sokkal olcsóbb, mint egy X sorozatú Thinkpad.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Omen
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5: i5-1335U/8GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Thinkpad P14s GEN 5 14.5" 2.5K Touch Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB SSD Len Gar 2028.08
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! Magyarországi! 8GB/256GB SSD, Akkumlátor 88% Fulldoboz!
- Gigabyte Aero 17 XE5 - RTX 3070 ti, 32 gb DDR5 ram, I7 12700h, 4K UHD kijelző, 1024+512 Gb M2 SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest