Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Attól függ, mire használod. Ha van normális teljesítményű géped otthon, és a notin nem a nasa kódjait akarod visszafejteni, sem repülőgépet tervezni, akkor szerintem érdemes lehet.
Nálam legalábbis elsődleges a méret és a súly, nekem nem azt jelenti a hordozható gép, hogy egy ember segítség nélkül is meg tudja mozdítani, hanem, hogy nem, vagy alig zavar, ha nálam van. DVD-t írni, filmet kódolni meg hasonlókat úgyis otthon kényelmesebb, meg nekem nincs is rá szükségem útközben. Internet kell, szövegszerkesztő, látható kijelző, használható billentyűzet és akkuidő. És mindez tudjon többet vagy legyen sokkal olcsóbb, mint egy X sorozatú Thinkpad.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest