Legfrissebb anyagok
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
De én röhelyes dolgokra használom. Képek átméretezése, a színek és a fényerő javítása és szép csilivili felirat készítése, amire max. 1 db efektet ráteszek, ha pedig nagyon kreatív vagyok, akkor kettőt..
Azért szeretem, mert van benne "Save for web" opció és animált gifeket is lehet vele csinálni (pl. bannernek, ami két db. képből és egy feliratból áll), de semmi olyat nem csinálok vele, amihez atom gép kellene. Ráadásul ezt havonta 1x használom, nem minden nap..
No meg.. van belőle korábbi verzió is, nem kell nekem a legújabb. Úgyis utálom a Filter gallery-t..hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 MAX 18CPU/32GPU 36GB/2TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért szeretem, mert van benne "Save for web" opció és animált gifeket is lehet vele csinálni (pl. bannernek, ami két db. képből és egy feliratból áll), de semmi olyat nem csinálok vele, amihez atom gép kellene. Ráadásul ezt havonta 1x használom, nem minden nap..
No meg.. van belőle korábbi verzió is, nem kell nekem a legújabb. Úgyis utálom a Filter gallery-t..