Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
De én röhelyes dolgokra használom. Képek átméretezése, a színek és a fényerő javítása és szép csilivili felirat készítése, amire max. 1 db efektet ráteszek, ha pedig nagyon kreatív vagyok, akkor kettőt..
Azért szeretem, mert van benne "Save for web" opció és animált gifeket is lehet vele csinálni (pl. bannernek, ami két db. képből és egy feliratból áll), de semmi olyat nem csinálok vele, amihez atom gép kellene. Ráadásul ezt havonta 1x használom, nem minden nap..
No meg.. van belőle korábbi verzió is, nem kell nekem a legújabb. Úgyis utálom a Filter gallery-t..hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért szeretem, mert van benne "Save for web" opció és animált gifeket is lehet vele csinálni (pl. bannernek, ami két db. képből és egy feliratból áll), de semmi olyat nem csinálok vele, amihez atom gép kellene. Ráadásul ezt havonta 1x használom, nem minden nap..
No meg.. van belőle korábbi verzió is, nem kell nekem a legújabb. Úgyis utálom a Filter gallery-t..