Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Ami a notebookozás kultúráját illeti, kezd eléggé kibővülni. Úgy értem, hogy a sz.gép használat mindig zárt térben történt. Otthon és irodában leginkább. A notebookokkal sincs ez másképp. Használod otthon, suliban, haveroknál, munkahelyen, vagy akár egy plázában is. A zárt térben nem fenyeget semmilyen veszély, hogy lehúzzák rólad a cuccaidat, vagy legalábbis jóval kissebb esély van rá. Őszintén szólva hány embert láttatok buszon vagy villamoson notebookozni? - leszámítva azokat akik csak a haveroknak mutogatás céljából veszik elő a masinát az utcán.
Ettől még elviheted a notit a hátizsákodban pl bárhová, de többnyire csak zárt térben érdemes használni.
A kensington pedig kikötheted egy fához. De lehet hamar kivágnák a fát, amíg sorban állsz fagyiért

Lehet csak én vagyok régi módi, de minek a notebook az utcára? Azért hogy a Kossuth téren msnezzek? A személyes ismerkedésnél nincs jobb szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Foxpost
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Netflix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest