Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Ami a notebookozás kultúráját illeti, kezd eléggé kibővülni. Úgy értem, hogy a sz.gép használat mindig zárt térben történt. Otthon és irodában leginkább. A notebookokkal sincs ez másképp. Használod otthon, suliban, haveroknál, munkahelyen, vagy akár egy plázában is. A zárt térben nem fenyeget semmilyen veszély, hogy lehúzzák rólad a cuccaidat, vagy legalábbis jóval kissebb esély van rá. Őszintén szólva hány embert láttatok buszon vagy villamoson notebookozni? - leszámítva azokat akik csak a haveroknak mutogatás céljából veszik elő a masinát az utcán.
Ettől még elviheted a notit a hátizsákodban pl bárhová, de többnyire csak zárt térben érdemes használni.
A kensington pedig kikötheted egy fához. De lehet hamar kivágnák a fát, amíg sorban állsz fagyiért

Lehet csak én vagyok régi módi, de minek a notebook az utcára? Azért hogy a Kossuth téren msnezzek? A személyes ismerkedésnél nincs jobb szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest