- Apple MacBook
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én is ezt akartam mondani, hogy nem érte kritika a valós feladatok tesztelése során (ugyanis vannak akik nem benchmarkok futtatására veszik a gépet), sőt többször megjegyezték, hogy rosszabbat vártak, és semmi gond nincs a teljesítménnyel.
Mindenki meg tudja(?) határozni magának, hogy mire kell neki a gép. És alap netes használatra nem kell ennél több.
Én pl az asszonynak keresek egy kis netes gépet. Az hogy mi a HD video, meg a 1080p, arról fogalma sincsen, nem kell hogy ezt tudja a gép sem, mert nem használ ilyet.
Akkor meg minek kéne erősebb hardver, a lényeg, hogy könnyen hordozható legyen, és ne kerüljön többszázezerbe.Ma voltunk bent az MM-ban, ahol a régi kedvence MacBook Air is ki volt állítva, de ennek ellenére egyértelműen a kis ASUS-t választotta, emellett az AIR is egy brutál tepsi.
Én is féltem a kis kijelzőtől, de meglepődve tapasztaltam, hogy még a 700-as ASUS is nagyon jól használható, semmi gond vele.
Most úgy tűnik neki, hogy a WIND már nagy lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest