Hirdetés
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- E-book olvasók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én is ezt akartam mondani, hogy nem érte kritika a valós feladatok tesztelése során (ugyanis vannak akik nem benchmarkok futtatására veszik a gépet), sőt többször megjegyezték, hogy rosszabbat vártak, és semmi gond nincs a teljesítménnyel.
Mindenki meg tudja(?) határozni magának, hogy mire kell neki a gép. És alap netes használatra nem kell ennél több.
Én pl az asszonynak keresek egy kis netes gépet. Az hogy mi a HD video, meg a 1080p, arról fogalma sincsen, nem kell hogy ezt tudja a gép sem, mert nem használ ilyet.
Akkor meg minek kéne erősebb hardver, a lényeg, hogy könnyen hordozható legyen, és ne kerüljön többszázezerbe.Ma voltunk bent az MM-ban, ahol a régi kedvence MacBook Air is ki volt állítva, de ennek ellenére egyértelműen a kis ASUS-t választotta, emellett az AIR is egy brutál tepsi.
Én is féltem a kis kijelzőtől, de meglepődve tapasztaltam, hogy még a 700-as ASUS is nagyon jól használható, semmi gond vele.
Most úgy tűnik neki, hogy a WIND már nagy lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest