Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozf
tag
Na engem ma hivtak a notebook.hu-tól az elörendeléssel kapcsolatba, s kérdeztem mikorra várható a kicsike, erre....hááát 2-3 hét, de biztosat csak akkor tudna mondani ha már az országba lesz, addig semmise biztos

A teljesitmény témához kapcsolódva, eddig a videók alapján, azért nem lehet olyan rossz, igaz nem egy játékgép, de amire tervezték azt viszi rendesen. (pl az én régi p4 2.2 laptoptomon 1perc 23 mp alatt indul a windows (lassan ujra kellene már rakni
a wind-en meg 34mp)
Azért az is érdekes hogy a felhasználhatóság oldaról egyik magyar vagy külföldi tesztben sem érte kritika, söt még inkább dicsérik, pedig gondolom ök elgég sok gépet nyuztak már van mihez viszonyitaniuk.Arról nem is beszélve hogy, netezni (milyen jó is volt az isdn vonal a maga 64kbps-os letöltési sebességével, még simán nyomtam vele a quake3 multit is, nem kellett ide 8Mbites vonal) szöveget, szerkesztni, zenét hallgatni, photoshop-olni sőt még 3D-s játékokkal játszani még annó a p3 300 MEGAhz-es celeronnal 256MB rammal meg egy TNT kártya párossal is tudtam minden fajta szenvedés nélkül, s annó az a konfig is 300e Ft volt.
Én részemről már régóta vártam ebben a kategóriában, egy használható olcsó gép megszületését, s tudom hogy ennyi pénzért lehet már erösebb meg szebb, meg nagyobb, stb gépet is kapni, de ha 1x nincs szükségem arra méretre meg teljesitményre akkor ne legyek már én a hülye.
Eddgi is voltak az igényeimnek megfelelö subnotik de azokat aranyárba mérték...
Ez olyan mitha "200e Ft"-os videokari lenne csak, s ha játszani szeretnél akkor azt vehetnéd csak, pedig ha lenne "50e Ft"-os kari is amivel igaz nem fulHD-ben de kicsit kisebb felbontáson, meg részletességel simán futnának a játékok azt vennéd inkább nem, na eddig ebben a kategóriában nem volt "50e Ft"-os vidokari, most már van

Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

a wind-en meg 34mp)