Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozf

tag

Na engem ma hivtak a notebook.hu-tól az elörendeléssel kapcsolatba, s kérdeztem mikorra várható a kicsike, erre....hááát 2-3 hét, de biztosat csak akkor tudna mondani ha már az országba lesz, addig semmise biztos :(

A teljesitmény témához kapcsolódva, eddig a videók alapján, azért nem lehet olyan rossz, igaz nem egy játékgép, de amire tervezték azt viszi rendesen. (pl az én régi p4 2.2 laptoptomon 1perc 23 mp alatt indul a windows (lassan ujra kellene már rakni :)) a wind-en meg 34mp)
    Azért az is érdekes hogy a felhasználhatóság oldaról egyik magyar vagy külföldi tesztben sem érte kritika, söt még inkább dicsérik, pedig gondolom ök elgég sok gépet nyuztak már van mihez viszonyitaniuk.

Arról nem is beszélve hogy, netezni (milyen jó is volt az isdn vonal a maga 64kbps-os letöltési sebességével, még simán nyomtam vele a quake3 multit is, nem kellett ide 8Mbites vonal) szöveget, szerkesztni, zenét hallgatni, photoshop-olni sőt még 3D-s játékokkal játszani még annó a p3 300 MEGAhz-es celeronnal 256MB rammal meg egy TNT kártya párossal is tudtam minden fajta szenvedés nélkül, s annó az a konfig is 300e Ft volt.

Én részemről már régóta vártam ebben a kategóriában, egy használható olcsó gép megszületését, s tudom hogy ennyi pénzért lehet már erösebb meg szebb, meg nagyobb, stb gépet is kapni, de ha 1x nincs szükségem arra méretre meg teljesitményre akkor ne legyek már én a hülye.

Eddgi is voltak az igényeimnek megfelelö subnotik de azokat aranyárba mérték...

Ez olyan mitha "200e Ft"-os videokari lenne csak, s ha játszani szeretnél akkor azt vehetnéd csak, pedig ha lenne "50e Ft"-os kari is amivel igaz nem fulHD-ben de kicsit kisebb felbontáson, meg részletességel simán futnának a játékok azt vennéd inkább nem, na eddig ebben a kategóriában nem volt "50e Ft"-os vidokari, most már van :)

Új hozzászólás Aktív témák