- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS500
csendes tag
Hali!
http://group.zol.com.cn/1/593_1724.html
Én nem látok rajta sok ajtót amin keresztül tömködni lehetne.
Nekem is nagyon tetszik a masina de sok helyen olvasom, hogy nem értik miért/mire jó.. akiben nem fogalmazódnak meg bizonyos igények a laptop használata során annak nincs is szüksége másikra. Nekem a súly és az üzemidő jelenti a legnagyobb gondot, mert nem látom hol a mobilitás ha állandóan vinnem kell a töltőt és 1-2 óra után dugdosnom kell minden felé. Bizony nem egy nap után éreztem tehernek az 5-6 kilós külön batyut. Én tuti veszek egy ilyen gépet már csak az a kérdés mikor és mennyiért
A konkurens gyártók az infók szerint egyenlőre ennél is kisebb monitorral szerelik a gépeiket de szerintem 10" alá nem érdemes menni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4/ 8gb ddr4/ 256gb NVMe/ gyenge akku/ kopott fedlap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest