Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS500
csendes tag
Hmm ez az érintős moncsi nem rossz. Nagyon kíváncsi leszek a dell slimre, valószínű én azt megvárom...
-
GS500
csendes tag
Eddig elhangzott 2 normálisnak mondható bolt a viszonylag normális áraival, ezzel az exel meg nem kell foglalkozni. Ennyi...
-
GS500
csendes tag
Micsoda hírek

-
GS500
csendes tag
Nekem még ez az ECS tetszik a Winden kívül, az összes többi nem. A kérdés mi lesz a különbség árban, tudásban, elérhetőségben, akkuidőben bla bla
-
GS500
csendes tag
Hát ez a HP nagyon gyenge, ennél majd csak jobb lehet...
Ú szuper video, Wind a király!!!!

-
GS500
csendes tag
Király a videó!
Bár lenne már a kívánt konfigokban...

-
GS500
csendes tag
Jaa, és ha a gondolatmenetet tovább viszem a notebook.hu-n 113/elméleti 6cella/ a mobilx-en 109/elméleti 3cella/ Windowsokkal együtt ami 4ezer forint különbséget jelet....?! Na majd meglátjuk ki mivel és mennyiért adja de remélem lesz nagyakksi NoWindows kombináció!

-
GS500
csendes tag
Ez jó! Pláne, ha akcióban odaadnák a teljes készletet

/ Még egy kis tuning az akksiban és az asztalra letéve előreborul
/ -
GS500
csendes tag
Hali!
Egész jó ez az atom proci. De most akkor mennyi lehet az akku idő? Miért adnak más és más adatokat? Ez a két óra amivel én nem tudok mit kezdeni, akkor inkább viszem az erőművet azon legalább szép nagyban látom azt a pár programot ami lazán elmenne egy p2es gépen is

Igazad lehet Huygens!
-
GS500
csendes tag
Hali!
Nem rossz a HP2133 kinézetre de a monitor és ez a film;http://www.youtube.com/watch?v=MFj3cUzmin8
után nekem nem kellene! Főleg az akumlátor idő, ami hát elég tré...
Üdv! -
GS500
csendes tag
Hali!
http://group.zol.com.cn/1/593_1724.html
Én nem látok rajta sok ajtót amin keresztül tömködni lehetne.
Nekem is nagyon tetszik a masina de sok helyen olvasom, hogy nem értik miért/mire jó.. akiben nem fogalmazódnak meg bizonyos igények a laptop használata során annak nincs is szüksége másikra. Nekem a súly és az üzemidő jelenti a legnagyobb gondot, mert nem látom hol a mobilitás ha állandóan vinnem kell a töltőt és 1-2 óra után dugdosnom kell minden felé. Bizony nem egy nap után éreztem tehernek az 5-6 kilós külön batyut. Én tuti veszek egy ilyen gépet már csak az a kérdés mikor és mennyiért
A konkurens gyártók az infók szerint egyenlőre ennél is kisebb monitorral szerelik a gépeiket de szerintem 10" alá nem érdemes menni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest