- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini PC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hallod!
Nem értem, hogy min vagy kiakadva!

Egyrészt ne írj hülyeségeket! (DVD Combo hogy lenne már a Wind-ben???
)Illetve Ez a gép neezésre, illetve Office munkákra alkalmas, rendkívül kompakt méretben és iszonyat sok akkuidővel!
Lássuk be lehet, hogy 100K-ból vehetnél DVD Combo-s nagyobb tárhelyű, gyorsabb gépet, de az lenne vagy 3 kiló és akkora, hogy külön laptoptáskában kéne hordanod és 1 év után tuti gerincferdülést okoz! Plusz ha használni akarod, akkor 1-1,5 óra után már kutathatsz konnektor után!
Ezzel szemben ez lesz 1,3 kilő, és akkora, hogy a bőr mappámba is belefér gond nélkül és egyész nap tudom használni 220 nélkül!
Azt majd meglátjuk, hogy a HD filmeket viszi e, de erre csak annyit tudok mondani, hogy nem értem 10"-on miért fontos a HD felbontás (
) ha meg TV-re, monitorra kötöd akkor meg amellett csak van valami DVD lejátszó, vagy másik gép ami tudja ezt.Szerintem a DVD felbontás tökéletesen megfelel még egy bazi nagy plazma TV-n is, aki meg full HD-s plazma TV-t vesz az vegyen már mellé egy HD lejátszós DVD-t is! Úgyse fog összeomlani a költségvetése!
És a D-Sub-ról meg annyit, hogy fogsz egy átalakítót és rádugod. Ennyi. És az nem valami helyigényes cucc!

Szóval szerintem aki dolgozni akar meg netezni és néha néhány film, annak tökéletes ez a gép! Szerintem ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó HP Zbook 15 G6 FHD IPS touch i7-9850h Quadro T2000 32gb DDR4 512GB NVMe 6 hó gar
- Eladó MSI GF63 Thin 11UD FHD i7 rtx 3050ti 16GB DDR4 512GB NVMe
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)