- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Sosem volt még 12"-nál kisebb notebookom, azért is akarom kipróbálni, hogy elég-e a Wind. Ha az derül ki néhány hónap használat után, hogy nem felel meg nekem arra, amire vettem, akkor eladom, viszont ennyivel is okosabb leszek. Ez esetben valószínűleg Apple irányba fogok visszatérni a keresésben, mégpedig két okból: egyrészt anyagi szempontból is így gondolom, mert 100 ropit még kiadnék egy windows-alapú laptopért, de 2-3-sokszázezret már nem szívesen, olcsóbban viszont nincs 12"-13,3" méretű gép nekem elfogadható minőségben.(Egy Thinkpad X61 végülis jó lenne, csak abból egy normális állapotú darab jóval 200 fölött van használtan, ráadásul az 1,8"-os vinyócska döglassú, SSD kellene bele, az meg plusz kiadás. Ennyiből pedig kapok Macbookot, vadonatújat, sokkal nagyobb teljesítménnyel.) Másrészt pedig azért, mert alapvetően is macintosh-t szerettem volna venni, csak azért bizonytalanodtam el, mert jelenleg nem gyártanak a Macbooknál kisebb méretű laptopot, és közben megjelent ez a Netbook kategória, ami pedig több tekintetben nyerőnek tűnik.
Az új Macbookra nagyon kíváncsi vagyok, a LEDes panel és a multitouch elég valószínű újítás, attól félek csak, hogy a design nem fogja elnyerni a tetszésemet.
(őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük... 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(őszintén szólva nekem az air sem tetszik, meg a mb pro-k sem, szerintem az évtizedes kínai bóvli fémhtatásúműanyag-hadjárat lejáratta ezt a színt egy időre) Bár ha az ipod touch technokrata, feketére eloxált alumíniumra és üvegre építő stílusát viszik bele a tervezésbe, valószínűleg sikerül majd lekenyerezniük...