Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
devians
üzenetére
Én vagy 20-25bolt weboldalát néztem meg, ahol nem volt egyértelmű felhívtam. Sehol nincs se fehér, se fekete, gyorsboltba már elfogyott (azt mondták sokan rendeltek elővételbe), sok helyen még nem is volt. (pink tényleg van több helyen is)
A legviccesebb az volt, hogy rábukkantam pár webshopra, ahol 10perc keresgélés után se találtam se egy cégnevet, se telefonszámot, és ott a wind, de hogy készleten van-e vagy nincs, az már nincs kiírva, dobd be a kosárba és köszönik szépen, majd lesz valahogy. Ettől a hideg ráz ki (és nem egy ilyen oldal van)
Végül a földönkívüli boltban azt mondták ma délután várnak fehérből szállítást, gyorsan lefoglaltam egyet, holnap remélem ottlesz
(eddig azért nem rendeltem sehol mert 1. nem lehet tudni hol lesz előbb, 2. amíg nincs meg a pénz, addig nem rendelgetünk ugye.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(eddig azért nem rendeltem sehol mert 1. nem lehet tudni hol lesz előbb, 2. amíg nincs meg a pénz, addig nem rendelgetünk ugye.)