- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #1070 üzenetére
Ok ok igazad van munka közben irogatok és azért elrontottam ,sok vacak dvdt meg tv javítok közben néha tüzet okádnak
-
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #1065 üzenetére
Ja elfelejtettem mondani hogy msi 667x, most egy IBM R40 van az hideg
-
szamó
tag
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, ha csak ugy bekapcsolva az asztalon fekszik a gép és pl. firefox megy rajta akkor is nagyon melegszik? Nekem 8-10 órát be lesz kapcsolva.
Előre is köszi -
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #966 üzenetére
Hú! Köszi a gyors választ.
Én legtöbbször 220V-rol üzemelem az aksi nem lesz gond.
Ha nem játszom ezekszerint nem melegszik?
A hang az zavarni fog, de valahogy kibírom.
Az lenne a kérdésem hogy a ház strapabíró e, mert azért fogom hordozgatni rendesen ? És mégegy a kijelző nyithatósága ill. erőssen tart e?
A hűtőt én is megveszem ha bevállik.
Írtatok Wlan gondokat, nekem az Ibm vel sose volt remélem itt sem lesz.
Tomi
Ja én az asztali gépemhez vettem Zalmann hűtöt a videokarihoz és ott hiperszuper lett és nagyon csendes is.
[Szerkesztve] -
szamó
tag
Sziasztok!
Sok tépelődés és válogatás után egy MSI 677x laptop mellett döntöttem, most egy Thinkpad R40-em van ami szupr csak tudni szeretném mennyivel lesz esetleg rosszabb, pl a kijelző? Én végigolvastam a fótumot ugyan, de nem sikerült fényt derítenem rá. Én nagyon meg voltam elégedve az R40-es notimmal bár ez már a 2. mert az elsőben az ati rossz volt
. Szóval jövőhéten kapom meg a notit és kérdezném ,hogy idegeskedjek vagy örüljek előre?
Előre is köszi, a fórum pedig jó lett.
[Szerkesztve] -
szamó
tag
válasz
Peetee(tm) #943 üzenetére
Sziasztok!
hanem 677-em, de nekem is folyamatosan azt írja hogy kapcsolodva van a 1394. sztem semmi ígond nincs vele, nem vettem észre hogy lassabbb lenne a gép, és nem is befolyásol semmit..
Szerintem ez a firewire csatlakozo -
szamó
tag
válasz
Bernardo20 #298 üzenetére
Szia!
IBM R40centrino P4M 1400Mhz 40gHDD, 1024x768 TFT Combo DVD Ati Radeon 7500 stb:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest