- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peetee(tm)
aktív tag
nincs mit
maszívsága az sem a legtökéletesebb, de láttam már sokkal gagyibb notit is. picik a zsaérjai, de a nyitás/csukódás teljesen korrekt és erősen tart! a hozzá adott táskával teljes okés a hordozhatósága, nem lesz vele gondod.
Wlan-ról semmi infóm nincs, mert nincs hozzá semmi eszközöm, azaza nem tudtam még sehogy és sehol kpróbálni, de sztem biztos működik rendesen.
a hűtőről meg természetesen szólni fogok... -
Peetee(tm)
aktív tag
szal nekem már ilyen notim van. vannak negatív és pozitívumok is a kicsikével kapcsolatban.
Negatívumok: kijelző, tükröződik, ha rossz pozícióban van a fénnyel szemben
akku elég rövid élettartamú, mert n csak a 6cellás 4400mA-t kaptam hozzá, de tudtommal mindenki aki ilyet vett
melegedés tegnap volt az első megdöbbenésem mikor kiléptem a F1-es játékból és jelzett a Notebook Hardware Cntrol nevű progi, hogy elértük azt a bizonyos 86°C-os határt, hogy figyelmeztetnie kelljen. ekkor rohadt pipa lttem és legszívesebben kivágtam volna a pi...ba, de inkább ma rendelek hozzá hűtőt, egy jóállásúnak tűnő ZALMAN NC1000-t amelyről semmmit nem tok csak azt hogy Zalman és a gyártó által közölt paramétereket [link]
néha nagyon hangosan zörgő DVD-RAM, író
Pozitívmok: erős cpu és gpu,
numerikus bill, mert én sokat használom
DVI kimeniti csatlakozó
kezeli az 5.1-es hangalrendszereket, tehát nem kell külön usb-hangkarit venni, nekem van otthon egy Genius Home Thater hangfalszettem és alaplapi hangkarihoz képest szépen megszólaltatja.
USB közelsége egymáshoz
ennyi lenne most így hirtelen... stleg ha valami nem világos, vagy kételyek vannak még benned akkor nyugodtan kérdezz... -
Peetee(tm)
aktív tag
szal nekem már ilyen notim van. vannak negatív és pozitívumok is a kicsikével kapcsolatban.
Negatívumok: kijelző, tükröződik, ha rossz pozícióban van a fénnyel szemben
akku elég rövid élettartamú, mert n csak a 6cellás 4400mA-t kaptam hozzá, de tudtommal mindenki aki ilyet vett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged