Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ne a PH! fórumozó igényesebb hozzáállását vedd alapul. Az átlag magyar józsi gépe is katasztrofális állapotban van hardver és/vagy szoftveres szempontból. Akkor, amikor 8k -ért lehet venni Windows licencet, de még mindig dívik idehaza a trójaival telepakolt loaderes megoldás arra egyszerűen nincsenek szavak.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Greg Salazart én is szoktam nézni olykor bár nem tudom miért, azt hittem, hogy ő ausztrál.
Amúgy szerintem itt is nagy a szórás, hogy kinek milyen a gépe, nálunk is találnák "csodákat". Szerintem a műsorába az érdekesség faktor miatt teszi be ezeket a lepukkadt pc-ket. -
nubreed
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Pontosan.

-
nubreed
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
És eljutottunk oda, hogy egy Intel platform olcsóbb mint egy AMD-s, ezt pár éve még senki sem gondolta volna.
Amúgy csak engem zavar, hogy ennyire hasonlítanak az AMD és Intel alaplapok elnevezései? (B650/B660 pl.).
-
nubreed
veterán
Mondjuk nekem rohadtul nem kell wifi se bt egy alaplapra. Ezek is csak (számomra) felesleges feature -ök amik tovább drágítják ezt az amúgy is rohadt drága platformot. Dehát vmiből ki kell termelni Lisa Su éves 50.000.000$ -os fizetését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy szerintem itt is nagy a szórás, hogy kinek milyen a gépe, nálunk is találnák "csodákat". Szerintem a műsorába az érdekesség faktor miatt teszi be ezeket a lepukkadt pc-ket.