- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer #75 üzenetére
Ne a PH! fórumozó igényesebb hozzáállását vedd alapul. Az átlag magyar józsi gépe is katasztrofális állapotban van hardver és/vagy szoftveres szempontból. Akkor, amikor 8k -ért lehet venni Windows licencet, de még mindig dívik idehaza a trójaival telepakolt loaderes megoldás arra egyszerűen nincsenek szavak.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer #72 üzenetére
Greg Salazart én is szoktam nézni olykor bár nem tudom miért, azt hittem, hogy ő ausztrál.
Amúgy szerintem itt is nagy a szórás, hogy kinek milyen a gépe, nálunk is találnák "csodákat". Szerintem a műsorába az érdekesség faktor miatt teszi be ezeket a lepukkadt pc-ket.
-
nubreed
veterán
válasz
E.Kaufmann #62 üzenetére
Pontosan.
-
nubreed
veterán
válasz
DanielLong #58 üzenetére
És eljutottunk oda, hogy egy Intel platform olcsóbb mint egy AMD-s, ezt pár éve még senki sem gondolta volna.
Amúgy csak engem zavar, hogy ennyire hasonlítanak az AMD és Intel alaplapok elnevezései? (B650/B660 pl.).
-
nubreed
veterán
Mondjuk nekem rohadtul nem kell wifi se bt egy alaplapra. Ezek is csak (számomra) felesleges feature -ök amik tovább drágítják ezt az amúgy is rohadt drága platformot. Dehát vmiből ki kell termelni Lisa Su éves 50.000.000$ -os fizetését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest