- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer #75 üzenetére
Ne a PH! fórumozó igényesebb hozzáállását vedd alapul. Az átlag magyar józsi gépe is katasztrofális állapotban van hardver és/vagy szoftveres szempontból. Akkor, amikor 8k -ért lehet venni Windows licencet, de még mindig dívik idehaza a trójaival telepakolt loaderes megoldás arra egyszerűen nincsenek szavak.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer #72 üzenetére
Greg Salazart én is szoktam nézni olykor bár nem tudom miért, azt hittem, hogy ő ausztrál.
Amúgy szerintem itt is nagy a szórás, hogy kinek milyen a gépe, nálunk is találnák "csodákat". Szerintem a műsorába az érdekesség faktor miatt teszi be ezeket a lepukkadt pc-ket.
-
nubreed
veterán
válasz
E.Kaufmann #62 üzenetére
Pontosan.
-
nubreed
veterán
válasz
DanielLong #58 üzenetére
És eljutottunk oda, hogy egy Intel platform olcsóbb mint egy AMD-s, ezt pár éve még senki sem gondolta volna.
Amúgy csak engem zavar, hogy ennyire hasonlítanak az AMD és Intel alaplapok elnevezései? (B650/B660 pl.).
-
nubreed
veterán
Mondjuk nekem rohadtul nem kell wifi se bt egy alaplapra. Ezek is csak (számomra) felesleges feature -ök amik tovább drágítják ezt az amúgy is rohadt drága platformot. Dehát vmiből ki kell termelni Lisa Su éves 50.000.000$ -os fizetését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest