Új hozzászólás Aktív témák

• Amethist

csendes tag

Én csak most olvastam végig ezt a topicot és meglep, hogy micsoda sötétben tapogatózás volt itt hónapokon keresztül. Amikor ugyanis azt hittétek, hogy megoldottátok az alaplap működési zavarait, valajában nem történt semmi, csak véletlenül nem jelentkezett a hiba egy darabig.
    Az említett jelenségek egyébként valóban összefüggésben vannak a CD/DVD meghajtó használatával, ezenkívül a LAN-vezérlő használatakor jelentkezhetnek (ehhez ugye elég egy internetkapcsolat).
    A problémát valójában egy hibás kondenzátor (C565) okozza, tehát csak ennek cseréjével (lenne) orvosolható. A hiba a K9N Ultra és Platinum lapok közül az alábbi szériákat érinti:
    601-7250-040
    601-7250-050
    601-7250-060
    A probléma egyébként elsősorban X2-es procik használatakor jelentkezik (akkor mindig), ha mást raksz bele, lehet, hogy tökéletesen működik.
    A hazai forgalmazó szerint Magyarországon csak! a hibás sorozatok vannak forgalomban (korábban is azok voltak), tehát, ha ilyet veszel, mindenképpen szart veszel. Kérdés, hogy ha ezt tudják, akkor miért árulják? Jaaa, már rájöttem...

Új hozzászólás Aktív témák