- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv!
Segítsetek légyszi!
És még mielőtt mindenki lehordana, hogy mért kezdek bele ilyenbe meg minden, ok tudom hülye vagyok, de már megtörtént! Légyszi segítsetek!
Szal van egy MSI KT3 Ultra2 alaplapom és ahhoz szedtem le egy bios frissítést feltettem minden, csak a proci sebességét visszavette 1250 MHz re (azelőtt 1700 on futott). Na gondoltam visszaállítom! Hát nem sikerült felvettem a FSBjét 200Mhz ra és r4átettem egy 8,5-ös szorzót! (visszagondolva tudom hogy hülyeség volt amit csináltam!) Most bekapcsolás után nem csinál semmit elkezdi a CDket meg a winyót baszkurálni, de semmi tovább. A D-bracket az ''Initializing Harver Driver Controler'' nél áll meg!
Légyszi segítsetek! Mit csináljak?
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Mesterséges intelligencia topik
- Vicces képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest