- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld #372 üzenetére
Sikerült megoldani! Sokat nézegettem a logokat és a tracing centert és rájöttem, hogy az egyik AD felhasználó nevében küldték ki... Rákérdeztem, és a jelszava kicsit sem volt biztonságos... Azóta ezen változtattam.
AD, exch2003 egy gépen van. Ha az ESM-ben a Relay fülön be van pipálva, hogy csak auth. AD felhasználók küldhetnek levelet, de ez nem elég. Meg kell adnom a szerver (localhost) IP-t is, az engedélyezettek listáján! Illetve egy fizikai hálóban üzemel egy webszerver is, melyen a php levelezés egyszerűsége kedvéért nem bajlódtam az authentikációval, hanem annak a gépnek is adtam relay jogot. (levelet viszont csak az oldalra belépett felhasználó tud küldeni, szóval ott van ellenőrzés). Ebből a két relay jogból nem lehet baj, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest