Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Sikerült megoldani! Sokat nézegettem a logokat és a tracing centert és rájöttem, hogy az egyik AD felhasználó nevében küldték ki... Rákérdeztem, és a jelszava kicsit sem volt biztonságos... Azóta ezen változtattam.
AD, exch2003 egy gépen van. Ha az ESM-ben a Relay fülön be van pipálva, hogy csak auth. AD felhasználók küldhetnek levelet, de ez nem elég. Meg kell adnom a szerver (localhost) IP-t is, az engedélyezettek listáján! Illetve egy fizikai hálóban üzemel egy webszerver is, melyen a php levelezés egyszerűsége kedvéért nem bajlódtam az authentikációval, hanem annak a gépnek is adtam relay jogot. (levelet viszont csak az oldalra belépett felhasználó tud küldeni, szóval ott van ellenőrzés). Ebből a két relay jogból nem lehet baj, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest