Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Sikerült megoldani! Sokat nézegettem a logokat és a tracing centert és rájöttem, hogy az egyik AD felhasználó nevében küldték ki... Rákérdeztem, és a jelszava kicsit sem volt biztonságos... Azóta ezen változtattam.
AD, exch2003 egy gépen van. Ha az ESM-ben a Relay fülön be van pipálva, hogy csak auth. AD felhasználók küldhetnek levelet, de ez nem elég. Meg kell adnom a szerver (localhost) IP-t is, az engedélyezettek listáján! Illetve egy fizikai hálóban üzemel egy webszerver is, melyen a php levelezés egyszerűsége kedvéért nem bajlódtam az authentikációval, hanem annak a gépnek is adtam relay jogot. (levelet viszont csak az oldalra belépett felhasználó tud küldeni, szóval ott van ellenőrzés). Ebből a két relay jogból nem lehet baj, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest