- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én is csak egyszer tettem fel, heccből. :)
Egyébként baromi egyszerá: Duplaklikk setup.exe, majd Next, és kiválasztod, miket rakjon fel. Azokat letölti, és kész. :)
Utána indításkor kapsz egy szép konzolt, amiben úgy mozoghatsz, mint egy normál Unixon. Ha telepítetted az X szervert, startx-re elindul az is. :)
Sipi -
L3zl13
nagyúr
Miért akarod te forgatni? Léteznek már különböző win-es verziók.
Ezeknek a projekteknek a honlapján szvsz találhatsz infót, vagy az ottani fórumokban segítenek. -
sh4d0w
félisten
Újból feldobom a topicot, hátha vmi hozzáértő ember ráharap; windows xp alá szeretném lefordítani az mplayert. Valaki le tudná írni részletesen?
-
eziskamu
addikt
Utolag is koszonom!
-
-
eziskamu
addikt
De jó hogy mindig olyan kérdéseim vannak, amire senki se tud/akar válaszolni!
-
eziskamu
addikt
En nemcsak hogy hallottam, hanem van is ket fele forditas a winyomon, es mind a ketto muxik, de sajat magam szeretnem a sajat magamnak tetszo beallitasokkal leforditani, valamint a frissitett forraskodokat hasznalni.
-
eziskamu
addikt
Hogyan lehet a Linuxos Mplayert Windows (win32) ala leforditani? Biztos lehet, mert mar lattam mukodo peldanyokat, de szeretnem magam leforditani a legfrissebb forraskodokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest