- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én is csak egyszer tettem fel, heccből. :)
Egyébként baromi egyszerá: Duplaklikk setup.exe, majd Next, és kiválasztod, miket rakjon fel. Azokat letölti, és kész. :)
Utána indításkor kapsz egy szép konzolt, amiben úgy mozoghatsz, mint egy normál Unixon. Ha telepítetted az X szervert, startx-re elindul az is. :)
Sipi -
-
-
L3zl13
nagyúr
Miért akarod te forgatni? Léteznek már különböző win-es verziók.
Ezeknek a projekteknek a honlapján szvsz találhatsz infót, vagy az ottani fórumokban segítenek. -
-
-
Újból feldobom a topicot, hátha vmi hozzáértő ember ráharap; windows xp alá szeretném lefordítani az mplayert. Valaki le tudná írni részletesen?
-
eziskamu
addikt
Utolag is koszonom!
-
-
eziskamu
addikt
De jó hogy mindig olyan kérdéseim vannak, amire senki se tud/akar válaszolni!
-
eziskamu
addikt
En nemcsak hogy hallottam, hanem van is ket fele forditas a winyomon, es mind a ketto muxik, de sajat magam szeretnem a sajat magamnak tetszo beallitasokkal leforditani, valamint a frissitett forraskodokat hasznalni.
-
eziskamu
addikt
Hogyan lehet a Linuxos Mplayert Windows (win32) ala leforditani? Biztos lehet, mert mar lattam mukodo peldanyokat, de szeretnem magam leforditani a legfrissebb forraskodokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest