- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozz
tag
Gelbelex! Ember. Én nem érzem a különbséget, 1.48-al és 1.58-al is ugyanolyan hangosnak tűnik.
Az előbb az upgrade után hangosabbnak tűnt., de akkor a menü is megbolondult.
Most komolyan neked hangosabb lett valamivel???
Mer' azért ez erősen döntő abban, hogy milyen fülest vennék. 12k-t nem adnék azért ha utcán használhatatlan lenne a hangerő hiánya miatt. -
Zozz
tag
SOS SOS
Az 1.48-as firmware van rajta az 1.0.5.0 Utilityvel és totál gáz lett a menü. a Joy parancsait nem követi öntevékenyen lépked jobbra balra. Egyedül az EQ működik normálisan.
Ok lejátsza, jól teker (azt hisztem, mert meg sem néztem), de azért ez érthetetlen.
Asszem régi vissza és új megint föl.
Egyébként erősebben szól a muzsik!A már említett Philips fejhallgatóval (ami 32 Ohmos).
Nagyjából ok, de a menü megbolondulását nem említetted.
Debug indul! -
Zozz
tag
Üdv Gelbelex!
Ezekben a percekben húzom le az Utility managert (Download status: 19%).
Cserélem az említett firmware-re a gyárit. Remélem hangosabb lesz tőle valamivel.
Egy SBC HP250-es Philips füólmelegítővel (és milyen szépen tud zenélni is!) próbáltam a lejátszót. Buszon 35-ös erősséggel néha nem volt élvezhetően erős a zene. Pedig a busz nem volt a megszokottnál zajosabb. Sima falujáró helyközi busz és nem az isten háta mögötti tanyavilágból.
Utána este az utcán már süti volt, igaz itt is kellett járatnom. Szóval a 32 Ohmos impedancia házon belül még megfelelő neki de azon kívül ha nem zárja ki a zajokat 100%-osan (és még a legjobb Senn. sem süketít el teljes egészében a külvilágtól), akkor nem ajánlom.
Mellékes megjegyzés. Egy 24 Ohmos (egyébként HD 201-es) Sennheiserrel egész jól szólt a Mediában ahol a válaszfalon túl éppen csúcsrajáratott két izomcsávó egy házimozit
Download status 69%
Az AKG K26-os is 32 ohmos. Itthon nincs agyonértékelve. Egy Amerikai website-on egyébként lenyomta a PX200-at.(Azért mer amcsi a site még nem rosálok be, de itthon szvsz. a Senn-t agyonistenítik) A Senn persze nem is rossz, de nem feltétlenül jó mindegyik fülesük, csak azért mert Rajta van a Senn logója és neve. Ok ok a PX 200 értékei alapján azért nem lehet olyan szar, mint ahogy értékelték.
A K 26-ról csak egy dolgot. Én eddig két helyen találtam az országban (netes kereséssel!)
Egyik a Syncopa Zalaegerszegen, másik a Satsystem Budapesten (nem kell rohanni a füles már le van stoppolva a nevemre). Ebből is látszik, hogy elég nehezen elérhető. Szóval félek is tőle de akarom is. Szóval egyenlőre hezitálok. Félek, hogy ha ennyire nincs itthon ilyen füles akkor a gari (ha mégsem olyan csúcs mint gondolom) necces lehet.
AKG K 26 P Bővebben: link
Sennheiser PX 200 Bővebben: link
Sennheiser HD 201 Bővebben: link
Érdemes elolvasni!
Download Finished idle!
No én el installni és amint tudok valamit máris behányom ide.
És Gelbelex: Köszi az infókat!!! Tényleg!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest