Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• g.antal

csendes tag

Köszi az infókat!
    Tegnap átnyálaztam egy rakás oldalt, az egyik francia oldalon írták a Toshibáról, hogy elképesztően gyenge. Amikor megnéztem a képösszehasonlítót majd leesett az állam. Középen az "etapi 3"-ban váltogasd a képeket: [link]
    Nagyon gagyi a Camileo...
    A steve-digicams.com-on megtaláltam a coolpix L11 videóját, hanggal:) Aztán úgy döntöttem, hogy marad az. Ár-érték-minőség arányban jobb, a kis kompakt gépem meg továbbadom...
    Aztán májusra meg kinézek valami aranyos kamerát magamnak, SD-vel vagy HDD-vel, addig meg ülök a hátsómon..
    A mov formátummal csak a méret a baj.
    640x480 30fps - 9 másodperc az 8,11MB
    Ha az 1GB SD kártyámon 1024MB szabad hely lenne, akkor is max 15 percnyi anyagot lehet felvenni.
    Ellenben az AVI-s gépekben van különbség (Toshibával azt hiszem egy órát lehet felvenni, jobb hangminőséggel, csak szarabb a kép:(
    De a haverom Pentax gépe is avi-ba rögzít, nem tudom milyen kódolást használ, nála egy 25 másodperces videó 8,56MB, ami 1GB-ra kivetítve 49 perc és még egy kicsi...
    Viszont olyan Pentaxra nincs pénzem, és amúgy is kompakt-gépben Nikon párti lettem (SLR-ben pedig Canon).
    Ez a gondom a MOV-val... Az nem zavar, hogy konvertálgatnom kell, a méret (a lényeg);)
    Na mindegy, inkább gyártson nagy fájlokat a fényképező, mint kicsiket és gyengéket....
    Nos... asszem ennyi... Köszi mégegyszer az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák